• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Lectiile de facut bani ale lui Bobita, in topul preferintelor telespectatorilor. Las Fierbinti - lider de audienta

Lectiile de facut bani ale lui Bobita, in topul preferintelor telespectatorilor. Las Fierbinti - lider de audienta

Lectiile de facut bani ale lui Bobita, in topul preferintelor telespectatorilor. Las Fierbinti - lider de audienta

Lectiile si demonstratiile de facut bani ale lui Bobita au fost urmarite cu interes de Giani, dar si de peste 2.1 milioane de persoane la nivel national! In minutul de aur de la 21:43, aproape 2.6 milioane de telespectatori urmareau intamplarile savuroase ale celui mai apreciat serial de comedie romanesc al ultimilor 10 ani!

PRO TV a fost lider de audienta in intervalul de difuzare 21:32 - 22:30. Pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a inregistrat 13 puncte de audienta si o cota de piata de 27.9%, urmatorul post clasat inregistrand valori de doua ori mai mici: 6.6 puncte de rating si 14.1% cota de piata.

Varul Aurel a pierdut-o in episodul de aseara pe Gianinuta, pe care o cucerise cu greu, promitandu-i bani in schimbul companiei ei. Planurile acestuia au fost stricate de iubita de la Bucuresti, care s-a hotarat sa vina in Fierbinti sa-l caute si sa-l ia acasa. Cel care le-a grabit plecarea din localitate a fost insusi Primarul Vasile, satul de boroboatele pricinuite de varul Aurel. 

La carciuma, Bobita se hotaraste sa-l ajute pe Giani tinand o prelegere de mare clasa, in care relata o poveste impresionanta de viata, de la televizor. Rezultatul: seful de post, profund impresionat, i-a dat lui Bobita ultimii bani din buzunar, cu rugamintea de a dona banii cauzei sociale.  

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni