Marti seara, gasca din Las Fierbinti a provocat milioane de rasete!

Marti seara, gasca din Las Fierbinti a provocat milioane de rasete!

In episodul de aseara din serialul Las Fierbinti, Celentano a ajuns la concluzia ca piramida lui Kheops are multe greseli de constructie, asa ca s-a decis rezolve problema si sa plece in Egipt pentru a indrepta tot ceea ce muncitorii faraonului au omis. 

Planurile lui marete au fost urmarite, in minutul de aur, de la ora 21:01, de 2.7 milioane de telespectatori, la nivel national. Serialul a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.9 rating si 31.3% share pe segmentul publicului commercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea clasata pe locul doi a obtinut 10.3 rating si 27.1% share. 

Joia aceasta, Bobita incearca din nou sa o cucereasca pe Luminita, asistenta medicala din sat. De data aceasta, o portie de clatite ii va da acestuia planurile peste cap si va reusi sa o enerveze pe tanara, care il va da afara din cabinet. Ce vina are Dorel pentru aceasta intamplare, aflam joi, intr-un nou episod Las Fierbinti.

Celentano nu se potoleste si vrea sa isi impresioneze un prieten vechi din armata, care a anuntat ca il viziteaza dupa multi ani. Cum soarta nu a fost de partea lui si a ajuns un somer prieten bun cu paharul si nu doctor, profesor sau avocat, asa cum camaradul lui credea, Celentano se gandeste sa-i ascunda realitatea in care traieste si sa se prefaca pentru doua ore ca este primar in Fierbinti. Cum primeste Vasile, primarul satului, propunerea de a-i ceda locul pentru cateva ore, vedem joia aceasta, de la 20:30, la PRO TV.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie, joi, de la 20:30.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni