• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Meciul de tenis al anului il va aduce in atentia telespectatorilor pe Celentano ASTAZI, de la 20:00, in Las Fierbinti!

Meciul de tenis al anului il va aduce in atentia telespectatorilor pe Celentano ASTAZI, de la 20:00, in Las Fierbinti!

Meciul de tenis al anului il va aduce in atentia telespectatorilor pe Celentano ASTAZI, de la 20:00, in Las Fierbinti!

Joi seara, de la 20:00, telespectatorii vor putea urmari noi aventuri spumoase ale gastii vesele din Las Fierbinti. Episodul il va prezenta pe Celentano intr-un meci de tenis de zile mari contra unui... copil!

In acelasi episod, Bobita, Robi si Vasile vor incerca sa-i aline suferinta lui Giani. Pricinuita de o drama in dragoste, cel din urma este daramat din punct de vedere psihic, izolandu-se de toti amicii sai. Evident, cei trei vor reusi sa-l faca pe Giani, in stilul lor caracteristic, sa treaca peste aceasta chestiune delicata.

Imediat dupa Las Fierbinti, de la 21:00, ai n-ai mingea, tragi la comedie! Telespectatorii au bilet la tribuna oficiala pentru returul din liga a patra dintre Atletico Textila si Geamgiul Colentina! Fotbalul si comedia merg mana-n mana in cel mai nou serial de comedie: Atletico Textila!

Europa League ne aduce cu picioarele pe pamant si ne arata ce inseamna fotbalul cu adevarat. De la 22:00, ai super meci LIVE: Manchester United se lupta-n returul Europa League cu Liverpool, intr-un meci cat o finala!

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni