• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • ASTAZI, in "Las Fierbinti", Dorel va fi surprins intr-o postura extrem de bizara. De la 21:30, la PROTV!

ASTAZI, in "Las Fierbinti", Dorel va fi surprins intr-o postura extrem de bizara. De la 21:30, la PROTV!

ASTAZI, in "Las Fierbinti", Dorel va fi surprins intr-o postura extrem de bizara. De la 21:30, la PROTV!

O noua portie de comedie savuroasa marca Las Fierbinti vine maine seara de la 21:30, numai la PRO TV! Intamplarile amuzante vor continua sa ii surprinda pe locuitorii din Fierbinti in cele mai amuzante ipostaze.

Episodul debuteaza cu Bobita si Dorel la carciuma din sat. Fratele mai mare si intotdeauna grijuliu ramane contrariat cand il vede pe Dorel imbracat cam... mulat! Explicatia acestuia referitoare la stilul vestimentar si la machiajul abordat este una socanta: Dorel doreste sa-si descopere orientarea si fericirea. Prima victima a lui Dorel este Rata. Cum va reactiona taximetristul si care va fi deznodamantul situatiei aflati maine seara de la 21:30, la PRO TV.

La carciuma, un meci prietenesc intre Giani si Bobita este in plina desfasurare. Giani este omenit cu bere si mancare de fiecare data cand ii calca pragul amicului sau, asa ca Bobita se hotaraste sa puna capat acestui fenomen!

Dar mai presus de toate, linistea din Fierbinti va fi spulberata! Oamenii de la Prefectura vin sa stranga toate animalele domestice din localitate. Motivul: ”un atac chimic care are efecte nimicitoare asupra animalelor din batatura oamenilor”, dupa cum declara reprezentantul Prefecturii. 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30 numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni