• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Miercuri si joi, romanii rad copios cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri!

Miercuri si joi, romanii rad copios cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri!

Miercuri si joi, romanii rad copios cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri!

Miercuri si joi, romanii rad copios cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri! Astazi si maine, vom avea parte de comedie romaneasca, de aventuri memorabile, inventii de tot felul, strategii incredibile si vesti surprinzatoare.

Miercuri, minunile se tin lant in Las Fierbinti si in echipa Atletico Textila

In aceasta seara, de la 20:30, Celentano este vrajit si traieste nenorocirea vietii lui: nu mai poate bea. Simte ca viata lui a luat sfarsit si nu vede nicio scapare. Pentru el, nenorocire, dar pentru soacra lui e o adevarata minune. Si, totusi, cine se afla in spatele acestei intamplari? Isi va face vraja efectul pana la capat sau se va intoarce impotriva autorului? Vom afla raspunsurile in seara aceasta, de la 20:30, intr-un nou episod Las Fierbinti!

Seara de comedie continua cu intamplarile fotbalistilor de la Atletico Textila. De la ora 21:30, indragitele personaje au si ele parte de minuni. Adrian primeste vestea uriasa ca Steaua nu numai ca s-a interesat de el, dar il vrea chiar in prima echipa, domnul Pompiliu (Florin Calinescu) pacatuieste, iar catelusul Ralucai se transforma intr-o „bestie” si ii ataca extrem de periculos pe Leonard si Costelus.


Joi, artistii rasar in Las Fierbinti, iar Ai nostri fac spectacol! 

Seara de joi incepe perfect, de la 20:00, cu aventurile fierbintenilor. Celentano isi etaleaza talentele de magician si crede cu tarie ca se poate imbogati rapid din asta. In Las Fierbinti este plin de artisti, insa cel mai apreciat dintre toti este Robi, care reuseste sa stranga in mediul online sute, daca nu chiar mii de like-uri. 


De la 21:00, Ai nostri fac spectacol, iar atentia este toata asupra lui Sandu Ciorba. Diferite ca de la cer la pamant, cele doua familii sunt provocate sa arate cat de fericite sunt impreuna. Totul cu scopul de a se afla cata bucurie si bunastare exista in familia Ciorba.

Umorul este la el acasa in episoadele Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri din aceasta saptamana, iar aventurile indragitelor personaje ne vor face sa radem in hohote si sa ne bucuram de doua seri perfecte, numai la Pro TV! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni