Mihai Bobonete, acoperit complet in gips pentru rolul lui Bobita din Las Fierbinti!

Mihai Bobonete, acoperit complet in gips pentru rolul lui Bobita din Las Fierbinti!

Saptamana aceasta, Las Fierbinti si Ai nostri aduc comedia in casele tuturor romanilor. Daca Dorel se va simti “razbunat” pentru toate momentele in care Bobita l-a batut, Ai nostri incearca sa gaseasca cele mai bune solutii sau...compromisuri pentru a scapa de datorii.

Bobita isi ia haine noi... de gips!

Miercuri, de la 20:30, numai la Pro TV, fierbintenii joaca in deschiderea finalei UEFA Europa League (21:30, Pro TV). Dupa un meci destul de incins cu adversarii lor, Giani ii tine o lunga predica lui Dorel, din cauza caruia crede ca au ajuns la umilitorul scor de 28 la 0. “Sa te vad ca iti dai sufletul pe teren pentru echipa”, este discursul lui Giani pentru fratele lui Bobita, care ar putea la fel de bine sa se auda si din vestiarele celor doua echipe din finala UEL – Ajax si Manchester United.

Bobita se hotaraste ca trebuie sa puna flori in copaci, ca sa fie carciuma aratoasa primavara, mai ales ca asteapta o vizita de la domnisoara Sabrina, pe care a cunoscut-o in Eforie. Cocotat pe o scara nu tocmai bine construita si bine dispus, totul se termina atunci cand Dorel incearca sa ia un lemn pe care sta sprijinita scara, iar Bobita cade. Decizia medicului este una clara, o s-o intampine pe Sabrina cu un costum frumos si elegant din...gips! 

Miercuri si joi, de la 20:30, fierbintenii au parte de accidentari, carnati numai buni de furat si invazii de pisici, iar Bobita va incerca sa se descurce sa faca cele mai simple lucruri in costum de gips.

Unii dintre Ai nostri castiga la loterie, altii au prea multe datorii

Joi, de la 21:30, la Pro TV, Sandu Ciorba are parte de o surpriza neplacuta, atunci cand cei de la „ANAFI” ii inchid spalatoria, pentru ca are mult prea multe datorii. Marin Ghica are si el niste semne de intrebare, atunci cand observa ca sotia sa a castigat la loterie, ceea ce ii demonteaza una dintre teoriile de conspiratie pe care le are.

Horatiu ajunge tarziu si putin cam vesel acasa si, in timp ce Irina il cearta, isi da seama ca una dintre armele de la munca a ramas in barul in care bause cu prietenii toata seara. In acelasi timp, Tibi incearca sa faca un gest frumos pentru sotia sa, o scoate in oras si ii face cadou un inel de safir, odata cu aniversarea a 10 ani de cand sunt impreuna, dar, bineinteles ca nimic nu iese conform planului de acasa.


In fiecare miercuri si joi, de la 20:30, razi romaneste, cu cele mai urmarite seriale de productie romaneasca: Ai nostri, Atletico Textila si Las Fierbinti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni