Milioane de romani martori la vanatoarea de strigoi din Las Fierbinti!

Milioane de romani martori la vanatoarea de strigoi din Las Fierbinti!

Aseara, primarul a reusit sa descopere cine este strigoiul care-i dadea fiori reci. Ajutat de Dalida, Vasile a aflat ca de fapt creatura care-si facea veacul de o saptamana in pivnita casei lui era Ardiles.

Experimentati deja in vanatoarea de spirite, primarul si secretara lui au pus la cale si un plan pentru a-l speria pe Robi, iar pentru a fi siguri ca nu gafeaza i-au cerut sprijinul si celebrului actor american Armand Assante. Milioane de romani au fost cu ochii pe vanatoarea de strigoi de joi seara, iar serialul a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. 

Las Fierbinti a inregistrat 11.2 puncte de rating si 34.2% share pe segmentul de public comercial cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe locul secund avea 4.5 puncte de rating si 13.6% share. Aproape 2.1 milioane de romani, de la nivel national, au urmarit planul diabolic pe care Dalida si Vasile l-au pus la cale pentru a-l speria pe Robi, iar in minutul de aur de la ora 21:13, peste 2.5 milioane de telespectatori se bucurau de comedie la PRO TV. 

Cele mai iubite personaje din Las Fierbinti au pregatit o noua portie de distractie. In ce situatii se vor afla Bobita, Giani, Aspirina si Dalida, vedem saptamana viitoare, la PRO TV.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie in fiecare joi si marti, de la 20:30, la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni