Serialul Las Fierbinti a inregistrat 9.7 puncte de rating si 33.2% share pe segmentul de public comercial, cu varste cuprinse intre 18-49 ani. La nivel national, o medie de 1.6 milioane de romani au urmarit peripetiile feribintenilor scapati de atacul nuclear, in timp ce televiziunea clasata pe pozitia secunda a inregistrat 5.0 puncte de rating si 17.1% cota de piata. 

Comedia a continuat cu Ai Nostri si povestea celor doua familii, Ghica si Ciorba, care se straduiesc sa supravietuiasca impreuna de dragul copiilor lor chiar daca nu au multe puncte in comun. Serialul a inregistrat, joi seara, 8.7 puncte de rating si 24.5% share, pe segmentul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 ani, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 4.5% rating si 12.6% share. 

Tara o arde pe comedie, iar aventurile fierbintenilor continua si saptamana viitoare cu doua episoade pline de umor, marti si joi, de la ora 20.30, la PRO TV. In ce situatii incurcate vor mai intra Ai nostri veti afla joi, la 21:30, imediat dupa Las Fierbinti.