• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Milioane de romani s-au distrat joi seara alaturi de personajele din Las Fierbinti si Ai nostri

Milioane de romani s-au distrat joi seara alaturi de personajele din Las Fierbinti si Ai nostri

Milioane de romani s-au distrat joi seara alaturi de personajele din Las Fierbinti si Ai nostri

Serialele Las Fierbinti si Ai nostri au adus joi seara distractia in casele romanilor. PRO TV a fost lider absolut de audienta cu cele doua seriale, pe toate segmentele de public, iar intamplarile celebrelor personaje au strans milioane de telespectatori in fata televizoarelor.

Serialul Las Fierbinti a inregistrat 9.7 puncte de rating si 33.2% share pe segmentul de public comercial, cu varste cuprinse intre 18-49 ani. La nivel national, o medie de 1.6 milioane de romani au urmarit peripetiile feribintenilor scapati de atacul nuclear, in timp ce televiziunea clasata pe pozitia secunda a inregistrat 5.0 puncte de rating si 17.1% cota de piata. 

Comedia a continuat cu Ai Nostri si povestea celor doua familii, Ghica si Ciorba, care se straduiesc sa supravietuiasca impreuna de dragul copiilor lor chiar daca nu au multe puncte in comun. Serialul a inregistrat, joi seara, 8.7 puncte de rating si 24.5% share, pe segmentul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 ani, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 4.5% rating si 12.6% share. 

Tara o arde pe comedie, iar aventurile fierbintenilor continua si saptamana viitoare cu doua episoade pline de umor, marti si joi, de la ora 20.30, la PRO TV. In ce situatii incurcate vor mai intra Ai nostri veti afla joi, la 21:30, imediat dupa Las Fierbinti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni