Mirela Oprisor, in juriul Festivalului de Film de la Sarajevo

Mirela Oprisor, in juriul Festivalului de Film de la Sarajevo

Actrita Mirela Oprisor, care poate fi urmarita la Pro Tv in serialul “Las Fierbinti” in rolul Aspirinei, face parte anul acesta din juriul de lungmetraj al Festivalului de Film de la Sarajevo, care se desfasoara in perioada 16-24 august.

Dupa ce ea insasi a castigat in 2010 trofeul pentru cea mai buna interpretare feminina chiar la acest festival pentru rolul din “Marti, dupa Craciun”, anul acesta la cea de-a 19-a editie a festivalului Mirela se regaseste in ipostaza de juriu, pe care o considera o responsabilitate: “Am fost foarte bucuroasa cand directorul festivalului m-a sunat si m-a invitat sa fac parte din juriu. Uneori se obisnuieste ca laureati ai acestui festival sa fie ulterior prezenti ca jurati, iar pentru mine este o onoare sa ma aflu aici, la un festival atat de important, alaturi de Danis Tanović, cel care a facut “No Man's Land” cu care a si castigat Oscarul pentru cel mai bun film strain, alaturi de Uliks Fehmiu, de Christine A. Maier, o cunoscuta si talentata operatoare, alaturi de Charles Tesson”, spune Mirela. 

Actrita din “Las Fierbinti” este extrem de bucuroasa ca anul acesta in competitia care reuneste 214 productii din 59 de tari se afla si trei filme romanesti: “Trei filme romanesti vor rula in competitia de anul acesta, avem cel mai mare numar de filme din concurs, asadar rolul meu de sustinator al filmului romanesc e foarte important. E vorba de “Carmen”, in regia lui Doru Nitescu, “Lupu” de Bogdan Mustata si “Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism” de Corneliu Porumboiu”, mai spune Mirela.

Aflata zilele acestea in toiul evenimentului, Mirela Oprisor recunoaste ca se bucura de noua ipostaza pe care o incearca si ca abia asteapta sa revina in tara cu multe povesti si impresii. “Atat sotul meu, cat si colegii s-au bucurat pentru mine, le multumesc pentru sustinere si ii multumesc si Lenei Criveanu, cea care imi asigura toate tinutele pentru acest eveniment”, a incheiat actrita din “Las Fierbinti”.   

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni