• PRO TV
  • Nu se astepta sa devina "Aspirina". Ce rol a vrut Mirela Oprisor sa interpreteze in "Las Fierbinti"

Nu se astepta sa devina "Aspirina". Ce rol a vrut Mirela Oprisor sa interpreteze in "Las Fierbinti"

Nu se astepta sa devina "Aspirina". Ce rol a vrut Mirela Oprisor sa interpreteze in "Las Fierbinti"

Mirela Oprisor ne-a vorbit intr-un interviu despre cat de greu se impaca viata de familie cu cariera atunci cand cele doua se intersecteaza. Actrita lucreaza alaturi de sotul ei pentru serialul "Las Fierbinti" si nu rare au fost divergentele pe care cei doi le-au avut cu privire la personajul Aspirina.

1. Cum a decurs prima ta intalnire cu Aspirina, personajul tau din ”Las Fierbinti”? Am inteles ca voiai sa fii doctorita satului...

Mi-am dorit de la inceput sa fac parte din proiect. Iar dupa ce am citit primele episoade mi-am dorit si mai mult. L-am rugat pe Mimi sa scrie ceva si pentru mine. El a zis: ”ce personaj sa-ti gasesc eu tie intr-un sat?” ”O doctorita, de exemplu”. Si el a zis: ”bine, asa facem”. Dupa cateva saptamani, mi-a dat sa citesc ce-a scris. Era, intr-adevar o doctorita, dar un pic mai altfel.

2. Si cat de mult conteaza faptul ca scenaristul serialului este si sotul tau, in realitate? Mimi te cunoaste cel mai bine...

Multi se mira ca Mimi mi-a scris asa un rol. Te astepti ca scenaristul sa-i scrie nevestei sale actrite un rol de regina, de femeie fatala, intangibila. Mimi m-a convins, si-a avut dreptate, ca pentru mine e mai ofertant in acest moment sa joc Aspirina.

3. Atunci cand scrie, iti cere sfatul? Tragi cu ochiul la ce se va intampla in episoadele urmatore?

Stii cum face? Vine si zice: ”stii, ma gandesc sa fac asa, sau oare cum ar fi sa fie nu stiu cum?” Dar nu intreaba. El asteapta sa-i zic ”bravo, e o idee excelenta”. Si cand cred ca e o idee buna, ii zic. Si el se bucura. Daca ii zic ca e o prostie, se supara. Ca ce ma bag, ca el nu m-a intrebat, el vorbea, asa, mai mult singur. Dar renunta la respectiva idee daca vede ca nu-mi place. I-am si dat cateva solutii foarte bune, dar el n-o sa recunoasca niciodata.

4. Lucrati mai bine impreuna din ipostaza scenarist - actor sau atunci cand interpretati personaje in acelasi proiect?

Am avut cateva colaborari ca actori si la unele ne-am inteles, la altele mai putin. Cand el scrie si eu joc ce scrie el, e la fel. La unele proiecte ne intelegem, la altele nu. La inceputul proiectului ”Las Fierbinti” nu-i placea nimic din ce fac. Usor, usor a inceput sa ma indrageasca si acum e fanu’ meu nr 1.

5. Dintre ceilalti actori din distributie, de cine te simiti mai apropiata?

De toti. E o echipa frumoasa, unde fiecare vine cu drag la filmare.

6. Ce-ti place cel mai mult la Aspirina? 

M-am bucurat si ma bucur de acest personaj, pentru ca te intalnesti rar cu un rol de compozitie. Am ocazia sa ma joc si o fac din tot sufletul.

7. Care a fost cel mai frumos complient pe care l-ai primit, pana acum, referitor la cariera ta?

M-a oprit cineva pe strada si mi-a zis tot ce vrea sa auda un actor. Si aia si aia si aia si nu se mai oprea. Si toate de bine. Actorii stiu la ce ma refer.

8. Dar ca mamica... cum te-ai descrie? 

Mama. mic dejun, spala-te pe dinti, ia papucii in picioare, pune-ti lucrurile la loc... si mai nou, lasa i-pad-ul!

9. Unde te mai putem vedea jucand, in afara de micul ecran? Ce alte proiecte mai pregatesti? 

Ma puteti vedea in ”Pescarusul” si ”Acasa la tata” la Teatrul de Comedie, in ”Ivanov” la Teatrul Bulandra si in ”Dumnezeul de a doua zi” la Teatrul Act. Pe 6 octombrie voi juca in premiera la Londra, la The Cockpit, in spectacolul Teatrului Act, ”Dumnezeul de a doua zi”, de Mimi Branescu. Spectacolul face parte dintr-un proiect intitulat ”Povesti spuse in romaneste”, proiect initiat si co-produs de Claudia Cirlig si sustinut la nivel local de ICR Londra.  

  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni