Monica Davidescu isi face aparitia astazi in "Las Fierbinti", de la 20:30

Monica Davidescu isi face aparitia astazi in "Las Fierbinti", de la 20:30

In episodul de saptamana aceasta, astazi, de la 20.30:

Saptamana aceasta in “Las Fierbinti” e petrecere mare. Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) e convins de nevasta, Manuela (Alina Chivulescu), sa boteze copilul veriosarei sale proaspat intoarsa in tara.

Episodul din Las Fierbinti e integral pe voyo.ro

O aparitie de zile mari, Steluta, interpretata de Monica Davidescu, verisoara Manuelei vine in Fierbinti cu un copil… de culoare. Insa nimic nu mai conteaza cand e rost de petrecere si de neamuri aduse laolalta. Fara a mai avea vreun cuvant de spus in fata nevestei, primarul Vasile se vede nevoit sa organizeze botezul , la care vor sosi inevitabil si rudele consoartei, cu mama soacra si tatal socru in frunte (Gabriela Popescu si Valentin Uritescu).

Toate-s bune si frumoase pana in clipa in care dispare copilul de la botez. Ce se intampla de fapt, veti descoperi joia asta in “Las Fierbinti”, de la 20.30. Tot in acelasi episod, Aspirina (Mirela Oprisor) are probleme cu un functionar bancar, care o suna in fiecare zi pentru a-i reaminti ca trebuie sa plateasca rata pentru creditul pe care l-a luat cu buletinul, altfel va ajunge pe lista neagra. Iar trio-ul de succes Bobita (Mihai Bobonete), Giani (Costi Dita) si Dorel (Mihai Rait Dragomir) e din nou pus “pe combinatii” cu… veverite! Despre ce e vorba, fanii “Las Fierbinti” vor afla joi, la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni