• PRO TV
  • Monica de la Cheeky Girls si Darius Belu au castigat trofeul "Dansez pentru tine" si premiul cel cel mare de 60.000 de euro

Monica de la Cheeky Girls si Darius Belu au castigat trofeul "Dansez pentru tine" si premiul cel cel mare de 60.000 de euro

Monica de la Cheeky Girls si Darius Belu au castigat trofeul "Dansez pentru tine" si premiul cel cel mare de 60.000 de euro

Vineri seara, la Pro Tv, ringul \"Dansez pentru tine\" a fost incarcat de emotie, dansuri si costume spectaculoase, dar si lacrimi de bucurie si visuri implinite.

Marea finala care i-a tinut cu sufletul la gura pe concurentii de la “Dansez pentru tine”, dar si pe milioane de romani, si-a prezentat castigatorii. Dupa sapte saptamani de competitie, telespectatorii Pro Tv au ales: premiul cel mare in valoare de 60.000 de euro si trofeul emisiunii au ajuns la perechea formata din Monica Irimia de la Cheeky Girls si Darius Belu. Pro Tv a fost lider incontestabil de piata pe toata durata emisiunii “Dansez pentru tine”, telespectatorii fiind nerabdatori sa afle care dintre perechile ajunse in finala isi va inscrie numele in galeria marilor castigatori de la “Dansez pentru tine”.

Asa se face ca in minutul de aur inregistrat la ora 22.54 peste doua milioane o suta de mii de telespectatori din intreaga tara urmareau cu emotie la «Dansez Pentru tine» evolutia celor trei perechi ramase in cursa pentru marele premiu de 60.000 de euro.

De altfel, pe intreg parcursul emisiunii, Pro Tv a fost lider absolut de audienta pe toate targeturile de public, spulberindu-si  concurenta care s-a aflat la distanta mare de fruntasa Pro Tv. Asa se face ca, la nivelul intregului public din mediul urban, Pro Tv a inregistrat o audienta de patru ori mai mare decit a postului concurent Antena 1. Pe parcursul intregii emisiuni difuzate intre 20.30 si 01.20, Pro Tv a avut o audienta medie de 8,8 puncte de rating si o cota de piata de 25,7%, in timp ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea cu 2,2 puncte de rating si 6,5% cota de piata.

Clasamentul ramine neschimbat si la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, cind Pro Tv s-a plasat din nou in fruntea clasamentului cu 7,3 puncte de rating si 24,5% cota de piata, urmat la distanta foarte mare de Antena 1 care obtinea doar 2,3 puncte de rating si 7,8% cota de piata.
Lacrimi de fericire au cuprins chipul lui Darius in momentul in care a fost anuntat numele castigatorului. Neputandu-si stapani emotiile si parca nevenindu-i sa creada ca este la un pas de a-si implini visul, Darius a fost imbratisat si felicitat de toti cei din platou. Timp de sapte saptamani, impreuna cu Monica Irimia de la Cheeky Girls, Darius a luptat si a sperat, cu un singur gand in minte: acela de a le putea oferi fratiroului sau mai mic si mamei sale o viata mai usoara si un acoperis deasupra capului. Bucuria tanarului din Timisoara a depasit orice cote mai ales atunci cand si-a imbratisat mama si fratiorul, cele doua persoane pentru care a luptat si datorita carora a invatat ca nici o ora de antrenament nu este prea grea, ca nici un duel de nedepasit. Tot bucuria nemarginita a fost cea care i-a facut pe Darius si Monica sa-si exprime emotiile printr-un sarut.

Vineri seara, telespectatorii Pro Tv au ales si perechea care a ocupat locul al doilea in cocnurs. Roxana Al-Sanadi si Alin Oprea, poate una dintre cele mai haioase si mai optimiste echipe din concurs, si-a etalat din nou umorul pe ringul de dans, fie in pasi de free-style, musical sau latino. Pentru ei, marea finala a insemnat locul al doilea in competitia visurilor si premiul de 20.000 de euro, bani care o vor ajuta pe Roxana sa le asigure copiilor sai un viitor linistit.

Pe podium au urcat la “Dansez pentru tine” si Piticu si Oana Dedeu, perechea clasata, in urma voturilor telespectatorilor, pe locul al treilea. Emotia a fost insa tripla pentru Oana pentru ca, pe langa premiul in valoare de 15.000 de euro, prin care visul sau de a-i oferi mamei un atelier de croitorie a inceput deja sa capete contur, a avut parte si de alte doua surprize: o adevarata parada a modei in direct, chiar in platoul emisiunii, cu o parte din costumele create de-a lungul anilor de mama sa, dar si propunerea de a face parte, incepand cu urmatorul sezon “Dansez pentru tine”, din baletul emisiunii. Fericita ca va ramane si de acum inainte in familia emisiunii de la Pro Tv, Oana a primit cu emotie din partea lui Edi Stancu o rochie identica cu cea puratata de balerinele din emisiune, ca un simbol al incepututlui unei noi vieti.

Multe alte vise s-au implinit insa vineri seara la “Dansez pentru tine”. Pentru Cristina Cepraga si Dan Hedesiu iesirea din competitie nu a insemnat si sfarsitul visului pentru care au luptat in pasi de dans. Vineri seara, la Pro Tv, cei doi au primit vestea ca un fost concurent de la “Dansez pentru tine” este gata sa le sara in ajutor. Astfel, Dan a primit suma de 4000 de euro, bani pe care Mihai Botezat i-a castigat in cadrul ultimei editii “O-la-la” din acest sezon si pe care s-a hotarat sa i ofere acestei perechi pentru a impulsiona visul lui Dan. Cheeky Gabriela si fiul juratului Cornel Patrichi, Alexandru, au pasit si ei in ringul de dans pentru un moment artistic spectaculos dedicat unor copii dintr-o familie foarte saraca. Cei doi au dansat pentru ca acesti copii sa poata primi un cec in valoare de 5000 de euro, care sa le permita sa isi plateasca datoriile si sa nu ajunga astfel in strada. Si Oana Roman a acceptat invitatia emisiunii de a valsa alaturi de nepotica sa, Carina, si de Bogdan Boanta, pentru a juta cu 5000 de euro un vis nobil.

Finalul emisiunii si al acestei competitii a reunit pe ringul de dans toate perechile care s-au intrecut in maiestria dansului in acest sezon: cele opt perechi au tinut sa fie prezenti la “Dansez pentru tine” in seara marii finale pentru un ultim dans dedicat publiclui, cel care le-a fost alaturi in fiecare vineri seara, in momentele de bucurie, dar si de tristete. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni