• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Noul sezon Las Fierbinti debuteaza JOI, la PRO TV! Gasca din Fierbinti revine de la 20:30!

Noul sezon Las Fierbinti debuteaza JOI, la PRO TV! Gasca din Fierbinti revine de la 20:30!

Noul sezon Las Fierbinti debuteaza JOI, la PRO TV! Gasca din Fierbinti revine de la 20:30!

Mai sunt 2 zile pana la startul sezonului 8 al celui mai urmarit serial de comedie din Romania: Las Fierbinti! Joi, 17 septembrie, de la 20:30, telespectatorii sunt invitati sa urmareasca noile aventuri amuzante ale personajelor. Situatiile noi si invitatii surpriza sunt doar cateva dintre ingredientele de succes ale unui nou sezon plin de umor.

Comedia va pune stapanire pe Romania, in fiecare joi, de la 20:30. Timp de 2 ore, personajele vor fi suprinse in ipostaze senzationale. Si in acest sezon, Bobita, Dorel si Giani vor continua sa starneasca hohote de ras cu afacerile orchestrate cu scopul de a se imbogati rapid, in timp ce Ardiles, Celentano si Firicel vor surprinde publicul cu problemele si cugetarile existentiale. Ca de fiecare data, Vasile si Robi vor avea grija de bunul mers al localitatii, in timp ce Aspirina si Gianina vor fi implicate in peripetii savuroase.

In aceasta saptamana, fierbintenii vor avea de furca cu un... vampir! Transformat brusc intr-o creatura a noptii, Giani va baga spaima in localnici. Bobita va lua initiativa si se va alia cu prietenii lui pentru ucide duhurile rele care il bantuiau pe Giani. In tot acest timp, Robi este foarte preocupat de viata amoroasa, fiind extrem de atent la consilierea si sfaturile matrimoniale ale Aspirinei, care ii prezinta tipologiile de barbati. Amorezat pana peste cap, Robi o va cere in casatorie. Deznodamantul, joi, de la 20:30, in cel mai nou sezon Las Fierbinti!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, in fiecare joi, de la 20:30, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni