• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • O luna de ras fara limite: Mihai Bobonete si Adrian Vancica din "Las Fierbinti" pornesc in turneu de stand-up comedy

O luna de ras fara limite: Mihai Bobonete si Adrian Vancica din "Las Fierbinti" pornesc in turneu de stand-up comedy

O luna de ras fara limite: Mihai Bobonete si Adrian Vancica din "Las Fierbinti" pornesc in turneu de stand-up comedy

Actorii Adrian Văncică si Mihai Bobonete, cunoscuti telespectatorilor ProTV pentru rolurile savuroase pe care le interpreteaza in cel mai vizionat serial de comedie romanesc, ”Las Fierbinti”, unde intra in pielea simpaticului betiv Celentano, respectiv a lui Bobita, patronul barului din sat, le-au pregatit fanilor o surpriza de proportii: un turneu national de stand-up comedy.

Dupa 10 ani de la primul show alaturi de trupa Cafe Deko, lui Mihai Bobonete, prins in varii proiecte de televiziune, i s-a facut dor de prima dragoste, asa ca a decis sa mearga in turneu. I s-a alaturat si colegul sau de platou din ”Las Fierbinti”, Adrian Vancica, si el familiarizat cu stand-up comedy-ul de mai bine de 5 ani, pentru a realiza un turneu de zile mari.

”Asteptam iubitorii de stand-up comedy sa vina sa ne vada, este si momentul oportun pentru fanii ”Las Fierbinti” sa ne urmareasca in postura de comedianti. Unii spun despre noi ca suntem buni, noi nu zicem nimic, dar le dam dreptate”, declara Bobonete in stilul caracteristic.

”Va garantam buna dispozitie si faptul ca o sa radeti cu gura pana la urechi, o sa va recunoasteti in glumele noastre si o sa ne imprietenim”, continua actorul.

Astfel, incepand cu data de 21 iunie, cei doi vor colinda tara in lung si in lat, aducand umorul si voia buna in nu mai putin de 15 orase: Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Timisoara, Arad, Oradea, Targu Mures, Giurgiu, Targoviste, Constanta, Focsani, Ramnicu Sarat, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Buzau.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni