• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • O noua campanie face buzz pe net. Mii de romanii si-au luat deja buletin de "Las Fierbinti"

O noua campanie face buzz pe net. Mii de romanii si-au luat deja buletin de "Las Fierbinti"

O noua campanie face buzz pe net. Mii de romanii si-au luat deja buletin de "Las Fierbinti"

Comedie cu acte in regula. Las Fierbinti, cel mai de succes serial romanesc din ultimul deceniu, a intrat in al patrulea sezon, prilej pentru a lansa o noua provocare.

Toamna aceasta poti face parte din cea mai nebuna gasca. Dar mai intai trebuie sa intri pe pagina campaniei create de echipa ProTV: buletindelasfierbinti.protv.ro.


Pagina a strans pana acum mai mult de 863.000 de vizualizari si peste 158.000 de unici care au intrat sa-si faca testul de fierbintean pentru a primi la final buletin de "Las Fierbinti"!

Intra aici sa-ti faci si tu buletin de "Las Fierbinti"!

Ca sa te califici pentru noua "cetatenie", trebuie sa treci testul de "aptitudini": iti alegi unul din cele 9 personaje din serial si raspunzi la 3 intrebari VIDEO, fiecare cu variante de raspuns "in stil Las Fierbinti". In doar o saptamana de la lansarea campaniei au fost create peste 43.000 de buletine personalizate cu aproape 24.000 de Share-uri pe Facebook.

Noua campanie digitala marca Las Fierbinti lansata de ProTV vine dupa o alta campanie de succes: "Provocare Like Fierbinti". Pentru prima data in Romania, fanii au fost cei care au decis finalul unor provocari VIDEO lansate de eroii din serial. Ei au ales cu un simplu Like de pe laptop, tableta sau telefon continuarea fiecarui episod difuzat apoi online si la TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni