Echipa Las Fierbinti
Las Fierbinți Sezonul 12

Țara o arde pe comedie până la sfârșitul lumii... și dincolo de el!

Vezi TOP VIDEO

Stiri


	Ce s-a intamplat joi in Las Fierbinti!
01 Aprilie 2016, 12:13 / 1 comentarii

Ce s-a intamplat joi in Las Fierbinti!

Aseara, telespectatorii au putut urmari un nou episod senzational al celui de-al noualea sezon Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc de comedie al ultimilor ani. Las Fierbinti a fost lider de audienta, fiind clasat pe prima pozitie in topul audientelor pe toate categoriile de public. 


	Aventurile ale lui Giani continua JOI in Las Fierbinti! De la 20:30, numai la PROTV
30 Martie 2016, 14:07 / 3 comentarii

Aventurile ale lui Giani continua JOI in Las Fierbinti! De la 20:30, numai la PROTV

Sezonul 9 Las Fierbinti vine maine seara, de la 20:30, cu un nou episod plin de peripetii spumoase! Aventurile de saptamana trecuta ale gastii vesele vor continua.

Partida de tenis a lui Celentano a fost urmarita de milioane de romani! 18 Martie 2016, 12:18 / 0 comentarii

Partida de tenis a lui Celentano a fost urmarita de milioane de romani!

Aseara, telespectatorii au putut urmari cel de-al treilea episod al noului sezon Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc de comedie al ultimilor ani, un episod plin de umor senzational! Las Fierbinti a fost lider de audienta, fiind clasat pe prima pozitie in clasamentul audientelor, pe toate categoriile de public. 

Meciul de tenis al anului il va aduce in atentia telespectatorilor pe Celentano ASTAZI, de la 20:00, in Las Fierbinti! 16 Martie 2016, 12:44 / 0 comentarii

Meciul de tenis al anului il va aduce in atentia telespectatorilor pe Celentano ASTAZI, de la 20:00, in Las Fierbinti!

Joi seara, de la 20:00, telespectatorii vor putea urmari noi aventuri spumoase ale gastii vesele din Las Fierbinti. Episodul il va prezenta pe Celentano intr-un meci de tenis de zile mari contra unui... copil!

Volumul muzicii din Las Fierbinti a rasunat aseara in toata Romania! 11 Martie 2016, 12:53 / 1 comentarii

Volumul muzicii din Las Fierbinti a rasunat aseara in toata Romania!

Aseara, telespectatorii au putut urmari cel de-al doilea episod al noului sezon Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc de comedie al ultimilor 10 ani! Episodul a clasat PRO TV pe prima pozitie in clasamentul audientelor, pe toate categoriile de public, comedia de esenta pur romaneasca fiind urmarita cu interes de aproape 2.2 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 19:59 - 21:01.

Las Fierbinti este joi de la ora 20:00. Celentano se hotaraste sa plece inspre soare-apune, via Dridu! 09 Martie 2016, 13:57 / 0 comentarii

Las Fierbinti este joi de la ora 20:00. Celentano se hotaraste sa plece inspre soare-apune, via Dridu!

Joi seara, de la 20:00, Las Fierbinti vine cu un episod senzational, plin de umor de cea mai buna calitate! Celentano decide ca este cazul sa schimbe ceva in viata lui si se hotaraste sa plece inspre soare-apune. Dar, mai intai, trebuie sa faca un popas in Dridu pentru a recupera o datorie mai veche. 

Comedia a cucerit Romania! Giani a incercat sa se casatoreasca in primul episod Las Fierbinti al sezonului 9 26 Februarie 2016, 12:30 / 2 comentarii

Comedia a cucerit Romania! Giani a incercat sa se casatoreasca in primul episod Las Fierbinti al sezonului 9

Joi seara, telespectatorii au putut urmari primul episod al celui de-al noualea sezon Las Fierbinti! Episodul a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, comedia de esenta pur romaneasca fiind urmarita cu interes de peste 2.1 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:31. 

Primul episod din sezonul 9 Las Fierbinti: Primarul Vasile va incerca sa stimuleze rata natalitatii. ASTAZI, de la 20:30 25 Februarie 2016, 08:46 / 6 comentarii

Primul episod din sezonul 9 Las Fierbinti: Primarul Vasile va incerca sa stimuleze rata natalitatii. ASTAZI, de la 20:30

Las Fierbinti revine in casele telespectatorilor cu un nou sezon incendiar! In fiecare joi seara, de la 20:30, comedia autentic romaneasca este servita in portii copioase de umor senzational!

Dalila, Geanina si Aspirina s-au fotografiat in pauza de la filmari si au publicat poza. Cum i-au cucerit pe fani 18 Februarie 2016, 13:28 / 4 comentarii

Dalila, Geanina si Aspirina s-au fotografiat in pauza de la filmari si au publicat poza. Cum i-au cucerit pe fani

Incepand cu 25 februarie, "Las Fierbinti", cel mai urmarit serial de comedie din Romania, revine la ProTV si va readuce buna dispozitie in casele telespectatorilor.