• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Pe platourile Las Fierbinți, cu Bobonete, Diță și Rait: ”E o enigmă ce se întâmplă cu serialul ăsta”

Pe platourile Las Fierbinți, cu Bobonete, Diță și Rait: ”E o enigmă ce se întâmplă cu serialul ăsta”

Pe platourile Las Fierbinți, cu Bobonete, Diță și Rait: ”E o enigmă ce se întâmplă cu serialul ăsta”

Interpreții lui Bobiță, Giani și Dorel din ”Las Fierbinți” ne-au acordat un interviu neconvențional, filmat în localitatea devenită acum celebră, Fierbinți.

Mihai Bobonete (Bobiță), Constantin Diță (Giani) și Mihai Rait (Dorel) au explicat, într-un interviu în exclusivitate pentru protvplus.ro, ce înseamnă pentru ei munca la serialul ”Las Fierbinți”, încercând să-și explice succesul uriaș al acestei producții de la PRO TV.

Citește și: Marți seară, minunile sfântului Minu din Las Fierbinți au ajuns la peste 2.5 milioane de români!

„E o enigmă ce se întâmplă cu serialul ăsta”, spune Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiță. ”Gândește-te că lumea, de la an la an, îl apreciază mai tare. Nu înțeleg de unde și nu mă întreba de ce nu se plictisesc. Nu-mi explic de ce fidelizează așa de bine copiii! Avem un exemplu: o fetiță care era foarte bolnavă și care nu a vorbit în niciun fel până la o anumită vârstă și, văzând pe YouTube un episod din Las Fierbinți, în următorii doi ani de zile, nu că ne știa la toți numele, a venit pe platou, am vorbit, fetița e la școală... Când vezi așa ceva te șochează”.

Mihai Rait, interpretul lui Dorel, spune că, la început, au avut mici probleme cu localnicii, dar că acum, după atâția ani, aceștia i-au asimilat și îi consideră de-ai lor. ”La început, erau mici probleme cu localnicii. Vedeau serialul și ziceau: Suntem bețivi noi? Băi, nu doar voi! Toată țara e așa. Adică, are fiecare sat câte un bețiv, câte un hoț. Acum, zici că ne-am mutat în sat. Mă întreabă lumea: La muncă, nu?”.

Constantin Diță, care îi dă viață lui Giani, completează: ”Oamenii zic: Băi, ne faci de râs! Păi, atunci și Caragiale ne face de râs. Eu cred că e o oglindă aici, până la urmă. Încercăm să facem omul să se simtă bine. E bine să râzi de Giani, dar să nu fi Giani!”.

Mihai Bobonete are și un mesaj pentru fanii ”Las Fierbinți”: ”Umorul vine și cicatrizează niște răni. Dar dacă noi facem umor și, în continuare, rămâne doar umor și lumea doar se hăhăie... nu e ok. Noi nu suntem cei mai subtili oameni și nu facem cel mai subtil umor. Sunt alții care scriu și care se pricep la asta. Noi o spunem direct. La noi, e mai pe față, așa! Dar dacă nu înțeleg din asta...”. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni