• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Puterile supranaturale ale Aspirinei au creat revolte in Fierbinti! Un nou episod, JOI, de la 21:30, la PRO TV

Puterile supranaturale ale Aspirinei au creat revolte in Fierbinti! Un nou episod, JOI, de la 21:30, la PRO TV

Puterile supranaturale ale Aspirinei au creat revolte in Fierbinti! Un nou episod, JOI, de la 21:30, la PRO TV

Viata linistita a localnicilor din Fierbinti a fost zguduita din temelii de puterile supranaturale ale Aspirinei! Robi a fost profund afectat de gandurile sefului direct, fiind hotarat sa paraseasca postul pentru a se muta din localitate. Totusi, puterea de convingere a lui Vasile a avut efect, Robi luand decizia sa-i mai acorde o sansa. La carciuma, Dorel s-a antrenat intens pentru concursul de mancat ardei iuti de la Slobozia, devorand o zi intreaga aproape 1 kg! 

Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarit la nivel national de aproape 1.8 milioane de persoane. In minutul de aur de la 21:49, peste 2 milioane telespectatori urmareau cu sufletul la gura intamplarile din Fierbinti.

Astfel, in intervalul de difuzare 21:25-22:23, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 11.4 puncte de audienta si o cota de piata de 25.1%, urmatorul post clasat inregistrand 6.9 puncte de rating si 15.1% cota de piata. 

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului 8.4 puncte de rating si 16.3% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 8.1 puncte de rating si 15.7% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 9,6 puncte de rating si o cota de piata de 18.8%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 7.9 puncte de rating si 15.6% cota de piata.

Diseara, de la 21:30, Fierbintiul va fi zguduit! Revoltati de ce anume gandeste Primarul despre fiecare in parte, satenii se decid sa aleaga un nou conducator al localitatii. 3 candidati surpriza vor incerca sa obtina mult ravnitul post. Fara prea mare succes, planurile naruindu-se rapid. Evident, Vasile isi va gasi un aliat care sa-l ajute sa-si mentina serviciul. Aventurile la pescuit ale lui Bobita si Giani vor continua si azi. Daca Giani scoate peste dupa peste, folosind mamaliga pe post de momeala, Bobita nu reuseste sa captureze nimic, desi arsenalul este unul de top!

 Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni