Relatia amoroasa a lui Bobita a facut deliciul a milioane de telespectatori!

Relatia amoroasa a lui Bobita a facut deliciul a milioane de telespectatori!

Povestea lui Felix Tangoh si relatia amoroasa a lui Bobita au fost urmarite de milioane de telespectatori! Cel mai bun serial romanesc de comedie al ultimilor 10 ani a fost ieri seara lider detasat de audienta pe toate categoriile de public. Episodul de aseara a fost urmarit in medie, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:27, de aproape 2 milioane de telespectatori. In minutul de maxima audienta, de la 21:07, Las Fierbinti a fost urmarit de peste 2.4 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu varsta intre 18 si 49 de ani, Las Fierbinti a inregistrat 13.2 puncte de rating si o cota de piata de 32.1%, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut valori de trei ori mai mici: 4.4 puncte de rating si 10.7% share pe aceasta categorie. 

In episodul de aseara, Bobita s-a implicat serios intr-o relatie serioasa cu o dominsoara extrem de atragatoare, dar si harnica! Intalnita intamplator in Slobozia, aceasta s-a indragostit nebuneste de Bobita, facand tot ce i-a stat in putinta pentru a-si multumi pe deplin iubitul: mancare si curatenie, lucruri care ii stau in caracter unei adevarate gospodine. Lucrurile s-au complicat in momentul in care primarul Vasile, Dorel si Giani s-au amorezat de iubita lui Bobita, vazand cat de grijulie este aceasta! In final, totul s-a dovedit a fi un aranjament al carciumarului, domnisoara fiind platita pentru a gati, pentru a face curat si pentru a-l iubi!

In acelasi episod, un nigerian a poposit in linistita urbe. Felix Tangoh, aflat in cautarea indepartatului Maramures unde spera sa-si gaseasca fratele ratacit, a ajuns in Fierbinti din cauza unui sofer binevoitor. Lucrurile au luat o intorsatura amuzanta atunci cand Celentano s-a oferit sa-l indrume spre Maramures si sa-l ajute sa-si gaseasca fratele. Inimos din fire, Celentano i-a intins o masa copioasa si s-a oferit sa-l gazduiasca cat este nevoie. Totul a avut un deznodamant amuzant atunci cand Robi si Nicu Rata au intervenit, crezand ca nigerianul este un temut raufacator.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni