Robi vrea sa mearga impreuna cu Gianina intr-un city break la Fundulea

Robi vrea sa mearga impreuna cu Gianina intr-un city break la Fundulea

Robi vrea sa mearga impreuna cu Gianina intr-un city break la Fundulea: ”Am cazare gratis acolo si de mancare luam niste oua fierte, niste conserve...”

In aceasta seara, Robi vrea sa evadeze din cotidian si intentioneaza sa-si petreaca un weekend plin de relaxare si distractie la Fundulea. Cum o asemena oferta este de nerefuzat, politistul incerca sa o convinga si pe Gianina sa-l urmeze in acest city break.

Vrei sa mergi cu mine in city break, in vacanta, la Fundulea? Uite, am si biletele, plecam vineri si ne intoarcem luni. Vrei? Am cazare gratis acolo si de mancare luam niste oua fierte, niste conserve, da’ m-am uitat pe internet, au si alimentari acolo. Putem sa mergem si la Branesti, ca e foarte aproape, sa servim un pranz sau o cina romantica. Cica sunt la Branesti unii care fac cei mai buni mici de pe ruta Bucuresti – Constanta. Vrei? Are si covrigarie, si parc, putem sa ne plimbam prin parc, sa facem un picnic romantic. Hai, te rog eu, putem sa vizitam si Institutul de Cereale si Plante Tehnice, am 50% reducere la bilete. E cel mai mare, nu stiu de unde, dar e cel mai mare”, ii spune Robi consatencei lui, Gianina.


Daca va accepta tanara aceasta oferta, dar si cum va reusi Giani sa scape de tanara care-l cauta sa-l ia de barbat, vedem in aceasta seara, de la 20:30, intr-un nou episod Las Fierbinti.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30, la PRO TV.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni