Romanii s-au bucurat de comedie joi seara, numai la PRO TV!

Romanii s-au bucurat de comedie joi seara, numai la PRO TV!

In episodul de joi seara, Bobita si Giani au intrat intr-o incurcatura uriasa, asta dupa ce au vrut sa prinda cu dinamita rechinul urias din balta de la Fierbinti. 

Ce nu stiau era faptul ca Dorel se antrena de cinci zile in lac, pentru a-si testa rezistenta sub apa. Acestea antrenamente extrem de solicitante aveau rolul de a-l ajuta sa descopere Atlantida, care era ingropata acolo si in care se gaseau comori. Metoda lor exploziva i-a venit de hac lui Dorel, in niciun caz monstrului de balta. 

Peste 2.6 milioane de telespectatori au urmarit, la nivel national, aventurile fierbintenilor, iar in minutul de aur, de la ora 21:04, aproape 3.2 milioane de romani se bucurau de comedie.

Serialul a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. Las Fierbinti a inregistrat 15 puncte de rating si 38.9% share pe segmentul de public comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe locul doi avea 4.8 puncte de rating si 12.6% share. 

Comedia a continuat cu un nou episod Ai nostri. Peripetiile familiei Ciorba au fost pe placul romanilor, iar serialul a inregistrat 9.1 puncte de rating si 24.4% share in randul publicului comercial cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 5.0 puncte de rating si 13.3% share.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni