Romanii s-au distrat aseara impreuna cu personajele din Las Fierbinti si Ai nostri!

Romanii s-au distrat aseara impreuna cu personajele din Las Fierbinti si Ai nostri!

Bobita nu a reusit nici în aceasta saptamana sa cucereasca inima Luminitei, asistenta medicala din sat. În schimb, si-a adjudecat, împreuna cu toate celelalte personaje din Las Fierbinti, primul loc în inimile romanilor. 

Aseara, serialul a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. Las fierbinti a înregistrat 13.4 puncte de rating si 35.3% share, pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse între 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe pozitia secunda, care a obtinut 5.1 puncte de rating si 13.5% share. În minutul de aur de la ora 21:10, la nivel national, peste 2.6 milioane de romani urmareau cum planul lui Bobita se darama din cauza unei banale portii de clatite.

Distractia a continuat aseara cu un nou episod din serialul Ai nostri. Revenirea tinerei Lola, bucatarul sef care încearca sa destabilizeze familia Ciorba, i-a tinut pe telespectatori în fata televizoarelor. 

Serialul a fost lider de audienta pe toate segmentele de public si a înregistrat 6.9 puncte de rating si 17.7% share pe targetul comercial, cu varste cuprinse între 18 si 49 de ani, în timp ce televiziunea clasata pe locul doi avea 5.4 puncte de rating si 14.0% share. 

Aventurile fierbintenilor continua în fiecare marti si joi, de la 20:30, iar Ai nostri va invita la o portie de umor joia, de la 21:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni