• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Saptamana aceasta, intamplarile haioase din Las Fierbinti au fost pe primul loc in topul audientelor!

Saptamana aceasta, intamplarile haioase din Las Fierbinti au fost pe primul loc in topul audientelor!

Saptamana aceasta, intamplarile haioase din Las Fierbinti au fost pe primul loc in topul audientelor!

Umorul personajelor din Las Fierbinti a fost in aceasta saptamana pe primul loc in preferintele telespectatorilor! Intamplarile haioase prin care au trecut fierbintenii in cele patru episoade difuzate saptamana aceasta au reunit o medie de aproximativ 1.1 milioane de telespectatori pe parcursul celor patru episoade difuzate de luni pana joi. 

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta in aceasta saptamana, cu o medie 7.2 puncte de rating si o cota de piata de 25.7%, urmatorul post clasat inregistrand o medie de 4.2 puncte de rating si 14.9% cota de piata.

Saptamana viitoare, Las Fierbinti se vede la PRO TV de luni pana joi, la 20:30. Telespectatorii vor afla ce voia Celentano sa se faca atunci cand era tanar, ce boala a copilariei il chinuie pe primarul Vasile, dar si cum Dalida isi ia foarte in serios rolul de primar, in lipsa lui Vasile. 

Firicel si Celentano fac o descoperire uimitoare si sunt hotarati sa isi faca noi prieteni de pe alta planeta, insa lucrurile nu sunt ceea ce par.  Robi si Giani se lupta pentru a cuceri inima aceleiasi femei. Adevarul despre Giani si familia lui iese la iveala, cand rudele sale isi fac aparitia in Fierbinti. Intreg satul va fi socat de asemanarea izbitoare cu vecinul lor, dar si de comportamentul acestora. 

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni