• PRO TV
  • Saptamana fierbinte la PROTV: Las Fierbinti a fost lider de audienta cu fiecare episod!

Saptamana fierbinte la PROTV: Las Fierbinti a fost lider de audienta cu fiecare episod!

Saptamana fierbinte la PROTV: Las Fierbinti a fost lider de audienta cu fiecare episod!

Saptamana trecuta, episoadele Las Fierbinti au facut deliciul telespectatorilor in fiecare seara, de luni pana joi! Aventurile acestora au fost pe primul loc in clasamentul audientelor! Pe parcursul celor patru episoade, o medie de peste 1.2 milioane de telespectatori au urmarit, in fiecare seara, peripetiile din Fierbinti. Si in aceasta saptamana, serile PRO TV incep cu zambetele generate de gasca din Fierbinti, continuand cu filmul serii si stirile noptii aduse de Amalia Enache si Cristian Leonte.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii celor patru episoade pline de umor o audienta medie de 6.9 puncte de rating si 16% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 5.8 puncte de rating si 13.6% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 6.7 puncte de rating si o cota de piata de 17%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 5.4 puncte de rating si 13.6% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, aventurile din Fierbinti au mentinut pozitia de lider a PRO TV cu 6.7 puncte de rating si o cota de piata de 17%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 3.8 puncte de rating si 9.6% cota de piata.

Comedia asalteaza Romania si in aceasta saptamana! Cel mai urmarit serial de comedie din Romania ii va insoti pe telespectatori intr-o calatorie plina de peripetii si situatii savuroase, de luni pana joi, de la 20:30! Peripetii si castiguri fabuloase la loterie sau oaspetii si turistii straini veniti in Fierbinti sunt doar cateva din ingredientele saptamanii in Las Fierbinti! 

In aceasta seara, de la 21:25, telespectatorii vor putea urmari un super film de actiune: Bullet to the Head. In rolurile principale sunt Silvester Stallone, Chistian Slater si unul dintre cei mai cunoscuti actori din serialul-fenomen Game of Thrones: Jason Momoa! Imediat dupa film, Stirile noptii vor prezenta cele mai importante informatii ale zilei.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, de luni pana joi, de la 20:30, numai la PROTV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni