Seara de comedie marca Las Fierbinti a fost urmarita de milioane de telespectatori!

Seara de comedie marca Las Fierbinti a fost urmarita de milioane de telespectatori!

Umorul de cea mai buna calitate a calificat aseara Las Fierbinti pe primul loc in clasamentul audientelor! Comedia autentica romaneasca a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, episodul fiind urmarit in medie, la nivel national, de peste 2 milioane de telespectatori. In minutul de maxima audienta, de la 20:58, Las Fierbinti a fost urmarit de peste 2.6 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu varsta intre 18 si 49 de ani, Las Fierbinti a inregistrat 13.9 puncte de rating si 30.4% share, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut 7 puncte de rating si 15.2% share pe aceasta categorie. 

Gianina s-a angajat ca profesor suplinitor la scoala primara din localitate. Devenita o profesoara de chimie extrem de indragita de elevii sai, aceasta a ridicat semne de intrebare in randul parintilor. Firicel s-a aliat cu Celentano si au mers de urgenta la scoala la o discutie cu directoarea unitatii de invatamant, in al carei rol a jucat Stela Popescu, alarmat fiind de pretentiile suplinitoarei Gianina: smartphone si profil de Facebook pentru fiecare elev. 

La carciuma din sat, Bobita si Dorel sunt pusi pe renovat. Cel mai cunoscut carciumar din Romania si-a dorit cu ardoare o schimbare a aspectului localului, astfel incat a luat decizia de a schimba celebrul gard din navete. Dupa achizitia materialelor necesare, specialistii in constructie l-au sfatuit sa schimbe lemnul, cu plasa. Sau beton. Sau plexiglas. Pana la urma, datorita specialistilor, gardul a ramas neschimbat.  

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni