• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Serialul "Las Fierbinti" continua succesul de la debut! Vezi primul episod EXCLUSIV pe voyo.ro

Serialul "Las Fierbinti" continua succesul de la debut! Vezi primul episod EXCLUSIV pe voyo.ro

Serialul "Las Fierbinti" continua succesul de la debut!<span style="color:#f00;"> Vezi primul episod EXCLUSIV pe voyo.ro</span>

"Las Fierbinti" a devenit inca de la pisodul pilot serialul preferat al romanilor, fiind considerat serialul romanesc cu cel mai bun debut din ultimii 10 ani.

O audienta impresionanta a avut si primul episod al serialului, difuzat de ProTV pe 8 martie, de la 20.30, cand aproape 2 milioane si jumatate de romani au stat cu ochii pe amuzantele personaje din "Las Fierbinti" in minutul de maxima audienta de la 21.15. Serialul nu a avut concurent si a fost lider de audienta pe toate segmentele de public in intervalul in care a fost difuzat (20.34-21.31).

CLICK AICI SA VEZI LAS FIERBINTI PE VOYO.RO

Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTV a inregistrat o audienta medie de 11,4 puncte de rating si o cota de piata de 26,2%, in timp ce Antena 1 inregistra doar 4,4 puncte de rating si 10,2% cota de piata. Si pe intreg publicul din mediul urban, serialul a fost lider detasat de audienta cu 9,5 puncte de rating si 18,5% cota de piata, devansind la mare distanta Antena 1care inregistra doar 4,6 puncte de rating si 9,0% cota de piata.

Varful de audienta a fost inregistrat la ora 20.49 cand pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, serialul "Las Fierbinti" inregistra 13,7 puncte de rating si 32,2% cota de piata. Joi seara, pe 8 martie, localitatea "Las Fierbinti" a fost zguduita de alegerile de la primarie, dar si de aparitia fantomei ţaţei Lica, batrana care nu a apucat sa voteze inainte de a da ortul-popii si care-i bantuie pe Giani (Costi Dita) si Bobita (Mihai Bobonete).

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni