• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Serile pline de umor au facut deliciul telespectatorilor si in aceasta saptamana! Las Fierbinti - lider de audienta

Serile pline de umor au facut deliciul telespectatorilor si in aceasta saptamana! Las Fierbinti - lider de audienta

Serile pline de umor au facut deliciul telespectatorilor si in aceasta saptamana! Las Fierbinti - lider de audienta

Las Fierbinti continua avalansa de voie buna si umor autentic romanesc! Aventurile personajelor din cele trei episoade difuzate saptamana aceasta, au reunit o medie de aproape 1.1 milioane de telespectatori pe parcursul celor trei episoade difuzate luni, marti si joi, de la 20:30.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta in aceasta saptamana cu o medie 6.8 puncte de rating si o cota de piata de 23.5%, urmatorul post clasat inregistrand o medie de 3.4 puncte de rating si 11.9% cota de piata.

Saptamana viitoare, Las Fierbinti se vede la PRO TV luni, marti si joi de la 20:30. Comedia va cuprinde Romania in momentul in care Vasile va face chef mare! Convins de frumoasa Manuela, Primarul din Fierbinti va organiza botezul copilului verisoarei acesteia. Problemele Aspirinei cu functionarii bancari, cat si afacerile lui Bobita, Giani si Dorel cu veverite vor completa serile pline de amuzament! Tot saptamana viitoare, Mama lui Dracula isi va face aparitia in linistita localitate ialomiteana. 

Luni, de la 21:30, dupa un episod savuros de comedie marca Las Fierbinti telespectatorii vor putea urmari filmul de actiune Conan. 

Marti, de la 21:30, PRO TV va difuza primul meci din turul 2 preliminar UEFA Champions League: Steaua - AS Trencin (campioana Slovaciei). 

Miercuri de la 20:30, telespectatorii sunt invitati sa porneasca in Super Trip alaturi de Andi Vasluianu si de echipele participante! Calatoria continua joi, de la 21:30, cu noi provocari si probe captivante!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni