• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Si in aceasta saptamana, telespectatorii au ales sa-si petreaca serile alaturi de personajele din Las Fierbinti!

Si in aceasta saptamana, telespectatorii au ales sa-si petreaca serile alaturi de personajele din Las Fierbinti!

Si in aceasta saptamana, telespectatorii au ales sa-si petreaca serile alaturi de personajele din Las Fierbinti!

In aceasta saptamana, Las Fierbinti a fost din nou prima alegere a telespectatorilor! Serile au fost mai racoroase datorita aventurilor personajelor din Fierbinti, care au reunit o medie de aproape 1.1 milioane de telespectatori pe parcursul celor patru episoade difuzate de luni pana joi, de la 20:30.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta in aceasta saptamana cu o medie de 8 puncte de rating si o cota de piata de 26.7%, urmatorul post clasat inregistrand o medie de 3.2 puncte de rating si 10.8% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii celor patru episoade pline de umor o audienta medie de 6.7 puncte de rating si 17.8% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 5.7 puncte de rating si 15.1% cota de piata. 

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 6 puncte de rating si o cota de piata de 17.7%. Televiziunea de pe locul doi a inregistrat 5.3 puncte de rating si 15.5% cota de piata.

Saptamana viitoare, comedia se vede la PRO TV de luni pana joi, de la 20:30. Noi situatii pline de amuzament vor starni hohote de ras in toata Romania. Bobita va fi personajul central al unui efect paranormal, devenind capabil sa vindece afectiunile satenilor si sa faca minuni. Celentano, Firicel si Ardiles vor pune la cale o noua organizatie politica care va starni controverse in linistitul Fierbinti. Totodata, cei trei tovarasi vor deschide si primul salon de tatuaje din Las Fierbinti. 

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni