• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Tara o arde tot pe comedie! Aseara, aventurile fierbintenilor au ajuns in casele a peste 2.7 milioane de romni!

Tara o arde tot pe comedie! Aseara, aventurile fierbintenilor au ajuns in casele a peste 2.7 milioane de romni!

Tara o arde tot pe comedie! Aseara, aventurile fierbintenilor au ajuns in casele a peste 2.7 milioane de romni!

Aseara, Bobita si-a aratat inca o data abilitatile de bun negociator, asta dupa ce prietenul lui, Giani, a intrat intr-un mare bucluc furând o masina de pe marginea drumului. 

In schimbul unui mic onorariu, Bobita i-a ajutat pe proprietarii autoturismului sa reintre in posesia lui si a pus la cale un scurt moment desprins parca din filmele de actiune. Amenintat cu pistolul la tâmpla, Giani a renuntat la cadoul primit din cer, aceasta fiind singura metoda prin care putea sa se desparta de masina pe care a gasit-o si pe care nu a considerat nicio secunda ca a furat-o. 

Las Fierbinti a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public. Serialul a inregistrat 14.2 puncte de rating si 34% share pe segmentul de public comercial, cu vârste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe locul doi avea 4.8 puncte de rating si 11.6% share. La nivel national, aventurile fierbintenilor au ajuns in casele a peste 2.7 milioane de români, iar in minutul de aur, de la ora 20:59, peste 3.2 milioane de telespectatori urmareau serialul de comedie.

Tara o arde pe comedie si saptamâna viitoare cu alte doua episoade Las Fierbinti, marti si joi, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni