• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Tara o arde tot pe comedie si in aceasta saptamana! Milioane de romani au spus DA Las Fierbinti

Tara o arde tot pe comedie si in aceasta saptamana! Milioane de romani au spus DA Las Fierbinti

Tara o arde tot pe comedie si in aceasta saptamana! Milioane de romani au spus DA Las Fierbinti

Comedia de cea mai buna calitate continua sa fie alegerea romanilor! Las Fierbinti, cel mai bun serial de comedie romanesc al ultimilor 10 ani, a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. Umorul autentic a cucerit Romania, serialul fiind urmarit in medie, la nivel national, de peste 2 milioane de telespectatori. In minutul de maxima audienta, de la 21:34, Las Fierbinti a fost urmarit de aproape 2.5 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu varsta intre 18 si 49 de ani, Las Fierbinti a inregistrat 13.7 puncte de rating si 33.5% share, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut valori de aproape trei ori mai mici: 5 puncte de rating si 12.1% share pe aceasta categorie. 

Sezonul 8 a continuat aseara cu un episod presarat de situatii amuzante. Aflati in plimbare prin linistita localitate, Robi si primarul Vasile au avut surpriza sa descopere un autocar cu japonezi. Usor dezorientati, turistii erau in cautarea Cheilor Bicazului. Cu nasul format, Vasile a simtit imediat ca e rost de bani, asa ca si-a mobilizat apropiatii pentru a pune la cale o afacere agroturistica. Totul a mers struna, pana in momentul in care pe fir au intrat doi sarlatani care i-au luat pe japonezi cu tot cu autocar. 

In cealalta parte a localitatii, Branzoi isi astepta cu nerabdare cele doua nepoate. Dorul era mare, mai ales ca nu le-a vazut de cand erau mici.  Bucuria i-a fost atenuata in momentul in care cele doua au venit insotite de tatal lor, o persoana pe care Branzoi spera sa nu o intalneasca prea curand. Poate cei mai incantati de venirea celor doua tinere au fost Bobita si Giani. Atrasi de aspectul exotic al celor doua, au facut tot posibilul sa le cucereasca. Totusi, charmul lor a fost invins de alti doi tineri si o masina decapotabila. 

In acelasi episod senzational, Celentano si Firicel au fost surprinsi intr-o situatie inedita: lectura. Dar nu orice lectura! Pe langa un roman destul de complex, Celentano descopera o scrisoare din care afla ca nevasta lui Firicel este pe cale sa-l paraseasca. Evident, prietenul la nevoie se cunoaste, Ardiles si Celentano rezolvand pana la urma problemele acestuia. 

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni