• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Team building-urile din Fierbinti si problemele existentiale ale lui Celentano au facut deliciul telespectatorilor!

Team building-urile din Fierbinti si problemele existentiale ale lui Celentano au facut deliciul telespectatorilor!

Team building-urile din Fierbinti si problemele existentiale ale lui Celentano au facut deliciul telespectatorilor!

Comedia isi pastreaza suprematia! Las Fierbinti, cel mai bun serial de comedie romanesc al ultimilor 10 ani, a fost aseara lider de audienta pe toate categoriile de public. Las Fierbinti a inregistrat cele mai mari valori ale sezonului 8, episodul de aseara fiind urmarit in medie, la nivel national, de aproape 2.1 milioane de telespectatori. In minutul de maxima audienta, de la 21:16, Las Fierbinti a fost urmarit de aproape 2.5 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu varsta intre 18 si 49 de ani, Las Fierbinti a inregistrat 14.4 puncte de rating si 33.9% share, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut valori de trei ori mai mici: 4.5 puncte de rating si 10.6% share pe aceasta categorie. 

Dorel a profitat de oportunitatea generata de sosirea unui psiholog din Dridu in linistitul Fierbinti si s-a angajat! Postul ocupat? Ajutor de psiholog, dar pe partea practica. Un fel de mecanic al punctului ge. O serie de doamne de la oras, divortate sau implicate in relatii cu probleme, veneau la team building-urile realizate de psihologul din Dridu (interpretat de actorul Sandu Gruia). Atunci cand terapia cu porumb nu functiona, Dorel intra in actiune pentru repararea punctului ge, stricat cel mai probabil de stresul cotidian. Usor invidiosi pe succesul acestuia, Bobita si Giani i-au bagat bete in roate pe tot parcursul episodului: unul a incercat sa-i sufle postul, iar celalalt sa-i ia banii castigati. 

In acelasi episod savuros, bucuria l-a cuprins si pe Firicel. Fericit ca va avea inca un copil, acesta il va invita pe Celentano la un pahar pentru a sarbatori cum se cuvine momentul. Numai ca, lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata. Celentano si-a dorit sa-i arate camaradului de pahar ca un copil ii va crea numai probleme, asa ca a inceput un studiu de inteligenta in randul consatenilor: cultura generala, din rebus. 

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni