• PRO TV
  • Top 5 seriale pe care trebuie să le vezi dacă te-ai uitat la Game of Thrones

Top 5 seriale pe care trebuie să le vezi dacă te-ai uitat la Game of Thrones

Top 5 seriale pe care trebuie să le vezi dacă te-ai uitat la Game of Thrones

Dacă ai urmărit celebrul serial Game of Thrones este important să nu ratezi niciunul dintre serialele de mai jos.

De-a lungul timpului s-au făcut numeroase seriale bune, însă doar câteva dintre acestea au avut un impact uriaș asupra publicului. Dacă te-ai uitat la celebrul serial Game of Thrones, noi ți-am făcut un top al celor 5 seriale pe care nu trebuie să le ratezi:
 

1. Reign (Regina)

Apărut în anul 2013, serialul îi aduce în atenția publicului pe actori precum Adelaide Kane, Megan Follows și Torrance Coombs. Acțiunea peliculei se petrece în Franța anului 1557 și urmărește viața reginei Scoției, Mary Stuart, care este logodită de la vârsta de 6 ani cu Francis, viitorul rege al Franței. Profețiile cunoscutului profet Nostradamus dar și legăturile amoroase de la palat formează un subiect controversat pe care trebuie neapărat să-l urmărești.


2. Tha Walking Dead (Invazia de Zombi)



Cu un mare rating pe site-urile de specialitate, serialul care îi are în rol principal pe Andrew Lincoln, Sarah Wayne și Emma Bell, a fost considerat unul dintre cele mai bune seriale apărute în ultimul deceniu. Apărut în anul 2010, acțiunea se petrece într-o lume invadată de zombi. Polițistul Rick Grimes are misiunea să se scoată pe sine și pe ceilalți câțiva supraviețuitori din dezordinea post-apocaliptică dezlănțuită în lume.

 

3. Outlander (Străina)

Serialul prezintă o frumoasă poveste de dragoste din perioada celui de-al doilea război mondial, dintre un posibil spion al armatei și o asistentă de pe frontul de luptă. Acțiunea prezintă aventurile unei călătoare în timp la baza careuia stau intrigile dintre cei doi.

 

4. Black Sails (Vele Negre)

Un serial produs în anul 2014 ne aduce în atenția noastră  o epoca a piraților din Caraibe. Serialul în regia lui Sam Miller, T.J. Scott și Marc Munder își concentrează atenția pe un teritoriu fără legi, cotrolat de pirați, unde lupta pentru supraviețuire devine din ce în ce mai mare.


5. Vikings (Vikingii)

Probabil unul dintre cele mai bune seriale ale tuturor timpurilor, Vikingii, urmărește aventurile lui Regnar Lothbrok, cel mai mare eroul al vremurilor sale. Apărut în anul 2013, serialul a avut un imens impact asupra publicului si s-a bucurat de un real succes.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni