• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Ultimul episod din Las Fierbinti, audiente de milioane! Sezonul 7 promite a fi mult mai tare ca sezonul proaspat incheiat!

Ultimul episod din Las Fierbinti, audiente de milioane! Sezonul 7 promite a fi mult mai tare ca sezonul proaspat incheiat!

Ultimul episod din Las Fierbinti, audiente de milioane! Sezonul 7 promite a fi mult mai tare ca sezonul proaspat incheiat!

Cel mai tare serial de comedie din Romania a inregistrat audiente impresionante cu ultimul episod al sezonului 6!

Pe intreaga durata de difuzare cuprinsa intre 20:30 - 21:27, peste 2.3 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti. In minutul de aur inregistrat la 21:10 aproape 3 milioane de persoane erau cu ochii pe intriga din Fierbinti.

Dorinta lui Giani de a face nunta a starnit rumoare in linistita asezare rurala. Bobita a tot incercat sa-l impiedice sa faca acest pas, incercand sa-i explice ca mariajul nu este o solutie fericita. Episodul a prezentat si suferinta lui Robi pricinuita de viitoare casnicie a Gianinei. Branzoi, Firicel si Celentano si-au vazut linistiti de afaceri, in timp ce Giani si Robi s-au luptat intr-un meci de box pentru inima frumoasei Gianina. Ca toate intamplarile din Fierbinti, situatia a ramas fara un deznodamant.

Ultimul episod din sezonul 6 difuzat aseara a clasat PRO TV pe locul 1 pe toate categoriile de public. Asadar, in intervalul de difuzare 20:30 – 21:27, pe publicul comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 13 puncte de rating si o cota de piata de 28%, fata de urmatorul post clasat care a inregistrat 5.6 puncte de rating si o cota de piata de 12.1%.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului o audienta medie de 10.9 puncte de rating si 19.6% cota de piata, al doilea post clasat care a inregistrat 7.2 puncte de rating si 12.9% cota de piata.

Pozitia de lider a fost mentinuta si la nivel national, unde Las Fierbinti a inregistrat o audienta medie de 12.8 puncte de rating si 22.1% cota de piata, rezultate de doua ori mai mare fata de postul clasat pe locul 2 ce a obtinut un rating de 6.3 puncte si 10.8% cota de piata.

Aventurile din Fierbinti vor continua cu sezonul numarul 7, doar la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni