• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Un semafor da peste cap viata in "Las Fierbinti", iar Alex Puica se pregateste pentru inmormantarea catelului in "O saptamana nebuna"

Un semafor da peste cap viata in "Las Fierbinti", iar Alex Puica se pregateste pentru inmormantarea catelului in "O saptamana nebuna"

Un semafor da peste cap viata in "Las Fierbinti", iar Alex Puica se pregateste pentru inmormantarea catelului in "O saptamana nebuna"

Pentru ca, dupa cum spune primarul Vasile (Gheorghe Ifrim), "o intersectie nesemnalizata este ca un criminal in libertate", Fierbintiul are parte joia aceasta de inca un eveniment care da peste cap vietile localnicilor: primarul decide sa instaleze intr-o intersectie un semafor, dupa care il insarcineaza pe politistul Robi (Leonid Doni) sa fie cu ochii-n patru pe cei care nu respecta regulile de circulatie si sa fie generos in a acorda amenzi.

Si pentru Firicel (Cuzin Toma) si Celentano (Adrian Vancica) semaforul aparut in intersectie este o sursa inepuizabila de inspiratie. Dupa ce o artista (Anca Turcasiu) care conduce in graba pentru a ajunge la timp la un spectacol aproape ca il loveste pe Celentano, cei doi simpatici betivi au un plan din care spera sa scoata cat mai multi bani.



Despre ce este vorba, veti afla joia aceasta, de la ora 20.30, intr-un nou episod “Las Fierbinti”. Tot atunci, Gianina (Anca Dumitra) se indragosteste de Dorel (Mihai Rait Dragomir), pe care il vede ca un sex-simbol, un Justin Bieber al Fierbintiului. 

Imediat dupa “Las Fierbinti”, de la 21.30, la Pro Tv continua aventurile lui Alex Puica (Paul Ipate) in “O saptamana nebuna”.



Dupa ce a reusit sa il arunce pe catelul Obama in ciment, spre disperarea Nataliei (Tora Vasilescu), Alex trebuie sa ia parte acum la inmormantarea patrupedului, care ii aduce laolalta pe membrii familiei Codrescu si apropiati ai acestora.

Si pentru ca “normal ar fi banal”, in timp ce pregatirile pentru inmormantare sunt in toi, Alex intra iar in bucluc dupa ce se intalneste la o cafea cu Violeta (Sabina Branduse), colega isterica si indragostita iremediabil de el. Cum se va termina totul si cum ajunge Maria (Diana Cavallioti) sa isi ridice viitorul sot dintr-o camera de hotel, telespectatorii vor afla joi in “O saptamana nebuna”.    

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni