Volumul muzicii din Las Fierbinti a rasunat aseara in toata Romania!

Volumul muzicii din Las Fierbinti a rasunat aseara in toata Romania!

Aseara, telespectatorii au putut urmari cel de-al doilea episod al noului sezon Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc de comedie al ultimilor 10 ani! Episodul a clasat PRO TV pe prima pozitie in clasamentul audientelor, pe toate categoriile de public, comedia de esenta pur romaneasca fiind urmarita cu interes de aproape 2.2 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 19:59 - 21:01.

 Cel mai urmarit minut al episodului, cel de la 20:45, a reunit aproape 3 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, aventurile fierbintenilor au fost lider de audienta, cu 13.4 puncte de rating si 32.2% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 5.1 puncte de rating si 12.2% share.

iIn episodul de aseara, Primarul Vasile s-a saturat de muzica ascultata la maximum de satenii din Las Fierbinti. Manelele rasunau din toate curtile, indiferent de actiunile intreprinse de sateni, fie ca era vorba despre vreo chermeza sau despre munca prin curte! Scos din sarite, Vasile, insotit de Robi, a luat masuri si a plecat intr-o razie menita sa stopeze fenomenul.

In acelasi episod, Celentano s-a hotarat sa plece din localitate pentru a-si face un nume peste hotarele ialomitene. Pe langa acest lucru, Celentano era certat cu soacra, acest lucru influentand si mai mult decizia lui. Evident, Firicel a fost acolo sa-l intoarca din drum. Caci, vorba aceea, prietenul la nevoie se cunoaste! 

Las Fierbinti – tara o arde pe comedie!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni