• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Acesta este cel mai emoţionant discurs ţinut vreodată de Gianina, în peste zece ani de "Las Fierbinţi"

Acesta este cel mai emoţionant discurs ţinut vreodată de Gianina, în peste zece ani de "Las Fierbinţi"

De pe 7 septembrie, de la ora 20:30, în fiecare miercuri și joi seară, Las Fierbinţi revine pe PRO TV într-un nou sezon care nu ar trebui ratat.  

Înainte de lansarea noului sezon, Adrian Văncică, unul dintre actorii principali ai serialului, dar și scenarist, declară:

„Ce poate să aducă un sezon nou Las Fierbinți? După mai mult de 500 de episoade, și cu niște personaje care au fost construite să nu învețe nimic niciodată din greșelile lor, crezi că e ușor să mai găsești situații noi? Nu e, dar uite că se poate. 

Așa cum și România e mereu surprinzătoare, și dă din râs în plâns, așa va fi și sezonul nou din Las Fierbinți, când fierbinte, când rece… Și eu sunt curios să-l văd. Încă mai filmăm la el, nu e gata. Ne-am bucura foarte tare dacă telespectatorii ar veni la întâlnirea cu noi, măcar atâția câți au fost sezoanele trecute”.

Cea care surprinde cum nu a făcut-o în mai bine de zece ani este Gianinuţa, care vrea să se mărite cu un arab pentru că...românii o consideră frumoasă, dar proastă. Vorbele ei sincere, vulnerabilitatea şi sensibilitatea arătate Dalidei arată o altă faţă a Gianinei, într-un discurs memorabil, pe care îl puteţi vedea şi voi în video-ul ataşat. 



Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, cu episoadele prezentate integral.  Fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile faţă de TV. 

FOTO: PRO TV/ ANCA DUMITRA INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni