• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Actorii din Las Fierbinti au vazut avanpremiera noului sezon alaturi de 13 fani ai serialului

Actorii din Las Fierbinti au vazut avanpremiera noului sezon alaturi de 13 fani ai serialului

Actorii din Las Fierbinti au vazut avanpremiera noului sezon alaturi de 13 fani ai serialului

Actorii din Las Fierbinti au vazut duminica in avanpremiera, la Cinema City Park Lake, primul episod din sezonul cu numarul 13. Alaturi de ei au fost si 13 fani, cei care s-au intrecut in rime si au reusit sa sa compuna cele mai creative versuri folosind cuvintele  SEZON, TREISPREZECE, ASPIRINA si FIERBINTI.

Mihai Margineanu (Ardiles), Ecaterina Tugulea (Dalida), Ionut Ciocia (Branzoi), Mihai Bobonete (Bobita), Adrian Vancica (Celentalo), Mihai Rait (Dorel), Cuzin Toma (Firicel), Costi Dita (Giani) si Leonid Doni (Robi) au vazut duminica, in avanpremiera, primul episod din sezonul 13 Las Fierbinti.
Echipa Pro TV a stat de vorba cu ei pentru a afla la ce surprize ne-au pregatit fierbintenii in noul sezon.

Adrian Vancica (Celentalo): “Schimbari foarte mari nu sunt, sunt aceleasi personaje pe care le stiti, cu care v-ati obisnuit, dar aventurile sunt altele”.

Ecaterina Tugulea (Dalida): “Noi de fiecare data incercam sa surprindem telespectatorii, sper sa le placa si sa se uite la noi in continuare”.

Mihai Rait (Dorel): “Ar trebui sa va asteptati la multe situatii foarte funny, cam la tot cu ce v-am obisnuit pana acum, dar mai misto”.

Costi Dita (Giani): “Ne dorim sa reusim sa facem oamenii sa rada, sa uite un pic de cotidian, de ce se intampla pe parcursul zilei, sa ia o pauza cu noi”.

Tara o arde din nou pe comedie, in fiecare marti si joi! Nu rata primul episod din noul sezon in aceasta seara de la 20:30, la Pro Tv. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni