• PRO TV
  • Adrian Văncică dezvaluie cel mai mare vis al lui Celentano

Adrian Văncică dezvaluie cel mai mare vis al lui Celentano

Adrian Văncică dezvaluie cel mai mare vis al lui Celentano

Astazi, de la 20:30, intr-o noua editie a show-ului Serviciul Roman de Comedie:

Miercuri, pret de o editie Serviciul Roman de Comedie, Adrian Vancica vine din Las Fierbinti si se instaleaza comod pe fotoliul emisiunii gazduite de Toni Grecu. „Va avea un prim contact cu fetele de la SRC, care-l idolatrizeaza, fiecare dintre ele dorindu-si sa-i devina prietena”, povesteste amuzat Toni. 

Mimi are o mare dilema: cum de reuseste Celentano sa retina replicile, de vreme ce este beat in permanenta. Adrian Vancica sare in apararea simpaticului personaj din Las Fierbinti si povesteste amuzat ca el este tot timpul baut, dar tocmai pentru ca este un actor atat de bun, joaca la SRC rolul treazului. Totodata, el va dezvalui marele vis al lui Celentano: acela de a fi un caras intr-un ocean cu bere. 

In aceeasi editie a emisiunii, il veti putea surprinde pe Gigi Becali (Claudiu Maier) care se afla la Muntele Athos, unde se roaga asiduu, promitand ca, daca Steaua castiga meciul cu Chelsea, va ridica o biserica pe terenul stadionului Ghencea cu hramul Sfanta Steluta.  

Atmosfera se incinge de-a binelea in Trei surori pe Internet. Marcel (Mihai Bobonete) ii propune celui mai bun prieten – Ionel Spartu (Dragos Musat) o afacere de nerefuzat: Ionel trebuie sa o seduca pe madam Marga (Catalina Grama - Jojo) pentru a pune mana pe avere. „Lucrurile se vor intampla exact pe dos, scena erotica dintre Ionel si madam Marga fiind de un comic ce depaseste limitele imaginarului”, dezvaluie Toni Grecu. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni