Aerul aristocrat din Las Fierbinti s-a simtit aseara in casele romanilor

Aerul aristocrat din Las Fierbinti s-a simtit aseara in casele romanilor

In episodul de marti, un cersetor profesionist a incercat sa profite de bunatatea fierbintenilor, iar Celentano a ajuns la concluzia ca se trage dintr-o familie nobila. O scrisoare primita de la familia Sturza Bibesco l-a facut pe Celentano sa inteleaga ca prin vene ii curge sange albastru, acesta fiind si motivul pentru care e mai bun prieten cu alcoolul decat cu munca.

Aerul aristocrat a adus in fata televizoarelor milioane de romani, serialul fiind lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.

Episodul cinci al noului sezon Las Fierbinti a fost lider de audienta aseara si a inregistrat 13.8 puncte de rating si 35.7% cota de piata la nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe locul secund a obtinut 9.4% rating si 24.5% share. In minutul de aur de la ora 20.56, peste 2.8 milioane de telespectatori urmareau, la nivel national, intamplarile din Fierbinti.

Pentru Bobita, Giani, Dorel, Celentano si toate celelalte personaje din Las Fierbinti aventurile continua saptamana viitoare, marti si joi, de la 20:30.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni