• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Afacerile au pus stăpânire pe fierbințeni. Peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți

Afacerile au pus stăpânire pe fierbințeni. Peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți

Afacerile au pus stăpânire pe fierbințeni. Peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți

Luni seară, în Las Fierbinți, Dorel, Giani, Ardiles și Rață au intrat în afaceri, iar Gianina s-a îndrăgostit și nu știe cum poate să facă să aibă atenția băiatului de care îi place. În tot acest timp, Celentano a trecut la următorul nivel și a adus în sat un salahor nepalez care să muncească în locul lui, însă acest lucru i-a dat mari bătăi de cap lui Robi.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.8 puncte de rating și 29.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 6.8 puncte de rating și 17% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.7 puncte de audiență și 28% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 7.8 puncte de rating și 22.4% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:01, aproape 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Dorel și-a făcut firmă împreună cu Ardiles și cu Giani și au în plan o serie de investiții, așa că vor să obțină bani din vânzarea obiectelor din casă sau a capsulelor de cafea. Rață își încearcă și el norocul în afaceri și a început să demareze o întreagă campanie prin care vinde excursii la mare la preț de extra sezon. Ținta lui sunt soțiile vecinilor din Fierbinți și Bobiță.

Gianina s-a îndrăgostit, însă băiatul de care îi place are o altă prietenă. Aspirina și Dalida încearcă să-i aline suferința prietenei lor și îi dau sfaturi cum poate cuceri un bărbat. Soluția este botoxul și puțin mai mult creier. O învață să se îmbrace, să poarte tocuri, să arate ce are de arătat și să ascundă ce are de ascuns, să ofere mai multe atracții, dar și să se orienteze către alt tip de bărbați, trecuți de 40 de ani. 

Vestea că în sat a apărut un nepalez îl neliniștește pe Robi, care a început o anchetă în acest sens și încearcă să rezolve cazul. Omul muncește bine, nu bea și nu are pretenții prea mari, iar suspiciunile cresc în ceea ce-l privește. 

Dacă va reuși Robi să afle adevărul și să își dea seama ce se petrece de fapt cu noul venit, dar și cum va trebui să se transforme Gianina pentru a avea succes, vedem în seara aceasta, de la 20:30.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni