Alina Chinie, Veverita roscata de la “Happy Hour”, este personaj de desen animat!

07 August 2012, 12:22


	Alina Chinie, Veverita roscata de la “Happy Hour”, este personaj de desen animat!

Simpatica Veverita roscata de la “Happy Hour”, Alina Chinie, isi imprumuta vocea pentru personaje de desene animate.

 Alina este Merida, o printesa arcas din desenul animat “Neinfricata” (”Brave”) ce se va lansa zilele acestea si la noi.

“Astept cu nerabdare premiera filmului “Brave” de la Disney Pixar, pentru care am facut vocea Meridai, eroina desenului. Pe langa aceste proiect, lucrez de ceva vreme la cateva seriale de desene animate, cum ar fi “Pufosii HaHa
, unde sunt Codita, si “Banane in Pijamale”, unde fac vocea lui Lulu”, spune Alina.

Veverita de la “Happy Hour” nu se afla la primul proiect de acest gen, ea imprumutandu-si vocea in trecut si pentru Rapunzel, personajul principal din desenul animat “O poveste incalcita” (”Tangled”). 

“Primul proiect serios de acest gen a fost filmul “Tangled”, unde mi-am imprumutat vocea lui Rapunzel. Pe langa asta, am inceput la scurt timp dupa sa fac voci si la seriale. Prima colaborare pentru un desen a constat dintr-un cantec. Am cantat o piesa in desenul “Bolt”, intitulata ”Oriunde in lume”. In prezent, cant si in “Pufosii HaHa”. Pentru mine, participarea la un astfel de proiect inseamna evolutie. Ma bucur de fiecare personaj, ma joc cu el si ii gasesc fiecaruia cate o personalitate din punct de vedete vocal. Cel mai greu intr-un astfel de proiect este sa transmiti emotii folosind doar vocea. Asa am ajuns sa inteleg actoria mult mai bine”, a incheiat Alina. 
 
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO