• PRO TV
  • Anca Dumitra, alaturi de mama ei. Cat de frumoasa este femeia si cat de mult seamana actrita cu ea 

Anca Dumitra, alaturi de mama ei. Cat de frumoasa este femeia si cat de mult seamana actrita cu ea 

Anca Dumitra, alaturi de mama ei. Cat de frumoasa este femeia si cat de mult seamana actrita cu ea 

Pe Anca Dumitra o cunoaste o tara intreaga drept Gianina din "La Fierbinti". Putin sunt cei care stiu cum arata mama actritei si cat de mult seamana cele doua.

I-ati remarcat, cu siguranta, genele false expuse nonsalant pe ulitele din Fierbinti, unde e strigata Gianina. Olteanca apriga, Anca a facut balet, a incercat sa fie fotomodel, insa a gasit in cele din urma calea spre actorie. 

In aceasta perioada, Anca Dumitra joaca alaturi de Ecaterina Ladin in piesa de teatru "Panica la opera", regizata de Razvan Savulescu. Colege atat pe scena teatrului, cat si pe platourile de filmare ale serialului Las Fierbinti, Gianina si Dalida si-au salutat fanii si i-au invitat sa urmareasca un nou episod din productia lor preferata. 

Tara o arde pe comedie MIERCURI si JOI, de la ora 20:30! Las Fierbinti, numai la ProTV!



Anca Dumitra isi tine la curent fanii prin intermediul paginii sale de Facebook, acolo unde publica numeroase fotografii. Actrita in varsta de 29 de ani a postat chiar si doua imagini in care apare alaturi de mama ei.

Asa cum era de asteptat, fanii nu au intarziat sa lase mesaje prin care sa-si arate incantarea pentru felul in care arata cele doua. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni