• PRO TV
  • Anca Dumitra, picioare interminabile și sexy într-o rochie mini de vară. Cum s-a pozat actrița din Las Fierbinți

Anca Dumitra, picioare interminabile și sexy într-o rochie mini de vară. Cum s-a pozat actrița din Las Fierbinți

Anca Dumitra, picioare interminabile și sexy într-o rochie mini de vară. Cum s-a pozat actrița din Las Fierbinți

Anca Dumitra știe perfect care sunt atuurile sale fizice. Actrița din Las Fierbinți s-a lăsat fotografiată într-o superbă rochie de vară, care i-a pus trupul în valoare.

Fanii au admirat-o și au comparat-o, pentru alegerea vestimentară, cu… Cleopatra Stratan în clipul piesei “Ghiță” :)  “Extraordinar de frumoasa și atrăgătoare”, i-a scris un fan.



Interpreta “Gianinei” din Las Fierbinți și-a combinat rochița cu o pereche de sandale superbe cu toc și s-a accesorizat cu o clamă de păr roșie. Și cerceii au aceeași nuanță.

Vezi si: Anca Dumitra, așa cum în Las Fierbinți nu o vedeți. Imaginile care au încins internetul

Toată lumea o îndrăgește pe “Gianinuța” din Las Fierbinți, iar Anca Dumitra, actrița care o interpretează, are la fel de mulți fani. În vârstă de 31 de ani, Anca este una dintre cele mai discrete vedete din Romania, ținandu-și viața personală departe de paginile tabloidelor și de site-urile de scandal.

De șapte ani, Anca Dumitra dă viață personajului Gianina din Las Fierbinți, iar lumea, evident, o identifică după acest lucru. Dar Anca și Gianina nu au prea multe lucruri în comun, exceptând faptul că amândouă sunt femei sexy, care atrag atenția celor din jur.

Odată ce iese de pe… ulițele din Fierbinți, Anca se transformă total. Actrița își impresionează fanii de pe rețelele sociale cu ținutele sale sexy, dar, spre deosebire de ale Gianinei, alese cu bun gust :)

Pentru cei care sunt obișnuiți să o vadă în hainele "trendy" ale Gianinei, Anca a dezvăluit că stilul ei, atunci când nu joacă în Las Fierbinți, este unul feminin. "Gianina are un stil aparte, toată lumea mă întreabă de unde cumpăr egarii, dar nu eu mă ocup de hainele Gianinei. Acum îmi plac rochițele, mi se par foarte feminine, dar mă poți vedea cu o șapcă, cu niste jeanși, cu T -shirt și atât. Pot sări ușor de la extremă la alta", spunea Anca Dumitra într-un interviu pentru perfecte.ro.

Anca mărturisea că preferă să nu se machieze atunci când nu merge la filmări sau la evenimente. "De ceva timp daca nu am filmări, teatru, nu mă mai machiez. Îmi place să folosesc rimelul".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni