• PRO TV
  • Anca Dumitra, sex simbol de "Las Fierbinti". Care sunt cele 3 lucruri pe care le face interpreta Gianinei ca sa fie mereu frumoasa

Anca Dumitra, sex simbol de "Las Fierbinti". Care sunt cele 3 lucruri pe care le face interpreta Gianinei ca sa fie mereu frumoasa

Anca Dumitra, <span style="color:#f00;">sex simbol de "Las Fierbinti". </span>Care sunt cele 3 lucruri pe care le face interpreta Gianinei ca sa fie mereu frumoasa

Tanara actrita din serialul difuzat in fiecare joi, de la 20:30, la ProTV, a mostenit frumusetea din partea bunicii sarboaice si spune ca ar da oricand mersul la sala, pentru un curs de dans. Intre timp, sta mai tot timpul calare pe bicicleta... la filmari, bineinteles.

- In foarte multe secvente din "Las Fierbinti" esti pe bicicleta. Faci sport? Cand ai invatat sa mergi pe bicicleta?

Da, ce-i drept, nu putine sunt momentele in care o vedem pe Gianina pe bicicleta. Initial, era vorba de mers pe role, dar pentru ca eu am niste amintiri neplacute legate de acestea (mi-am rupt mana, incercand sa invat sa merg pe ele) s-a renuntat si au fost inlocuite cu bicicleta roz, care mi-a devenit, intre timp, foarte draga.

Nu sunt o sportiva de felul meu. Am facut 4 ani de balet si undeva prin clasele primare, tenis de camp, un sport pe care mi-as dori sa-l reiau. Iar cea care m-a învatat sa merg pe bicicleta a fost mama. Mi-as dori sa merg si-n Bucuresti cu bicicleta, dar mi-e un pic teama, am incercat in anii facultatii si m-am lasat pagubasa. Cat priveste sportul, prefer sa merg mai degraba la un curs de dans, decat la sala. Imi si place foarte tare sa dansez si sunt de parere ca dansul modeleaza mai placut corpul.

- Tu ai avut bunici la tara?

Am avut, caci din pacate nu-i mai am. Vacantele lungi de vara ale copilariei mele se petreceau cand la unii, cand la ceilalti, dar in mod egal la fiecare. si ma bucur foarte tare ca am fost printre copiii cu bunici la sat. Amintirile cele mai frumoase sunt din acea perioada petrecuta la ei. Cat despre oamenii care traiesc la tara, am numai ganduri bune si invataturi bune primite de la ei. Iar fetele de la sat, cele pe care le-am cunoscut de-a lungul timpului, sunt de o frumusete aparte si de o nevinovatie delicata.

- De la cine ai mostenit frumusetea?
Nu stiu ce, cum sau cat am mostenit de la parintii mei, dar mi se spune adesea ca 'aduc' foarte mult cu bunica din partea tatalui, care era sarboaica.

- Care ar fi cei mai importanti trei pasi pe care ii faci pentru a fi frumoasa?
Sa iubesc, sa fiu iubita si sa ma rasfat.

- Care este produsul cosmetic de care nu te desparti niciodata?
Lotiunea micelara.

- Ce parere ai despre operatiile estetice? In ce conditii ai apela la ele?
Fiecare e liber sa faca ce vrea. Deocamdata, nu am apelat si nici nu m-am gandit la acest aspect. Ce pot sa spun este ca, daca m-as hotarî vreodata, sigur nu as face vreo taina din acest subiect.

- Care este cea mai frumoasa femeie din lume, in opinia ta? De ce?

Mama este pentru mine cea mai frumoasa femeie. Pentru ca-i sotie, mama, prietena, bunica, matusa; pentru ca isi face meseria cu acelasi spor si acceasi daruire ca acum 30 de ani; pentru ca-i puternica si decisiva. Si pentru ca zambeste si danseaza precum o pariziana de 16 ani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni