Asa arata in serial, dar putini dintre fanii lui l-ar recunoaste pe strada. Primele imagini cu sotia si copiii lui Firicel din "Las Fierbinti"

19 Mai 2014, 10:48


	Asa arata in serial, dar putini dintre fanii lui l-ar recunoaste pe strada. Primele imagini cu sotia si copiii lui Firicel din "Las Fierbinti"

Cand nu isi petrece timpul la carciuma cu amicul de pahar Celentano, Firicel din "Las Fierbinti" isi joaca propriul rol, de barbat casatorit, tata grijuliu si stalp al familiei.

Mult mai... simtitor decat in serialul care l-a facut celebru, actorul isi demonstreaza talentul de familist la o sesiune de shopping pentru cei mici. Alaturi de sotia lui, Cristina, actorul Toma Cuzin isi in serios indatoririle de tata. Alege cu grija o pereche de role roz pentru fetita si una albastra pentru baiat, la care asorteaza cate o casca de protectie, scrie cancan.ro.

Nu rata ultimul episod din sezonul 5 al serialului "Las Fierbinti", joi, de la 20.30, la ProTV.

La fel de atent, Firicel ii si descalta pe cei mici, sub atenta supraveghere a sotiei. Tot el ia in primire plasa cu cumparaturi si isi conduce familia in parcarea magazinului. In asteptarea taxiului, actorul isi revarsa toata afectiunea asupra mezinei familiei, pe care o alinta intr-un elan de tandrete paterna.

Actorul nu se aseamana insa cu personajul. Cuzin Toma nu numai ca nu-si lasa copiii... pe jos, dar ii mai duce si sa-i rasfete cu o masa in oras.
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO