• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aseară Las Fierbinți a fost din nou lider absolut de audiență! Peste 2 milioane de români au urmărit serialul

Aseară Las Fierbinți a fost din nou lider absolut de audiență! Peste 2 milioane de români au urmărit serialul

Aseară Las Fierbinți a fost din nou lider absolut de audiență! Peste 2 milioane de români au urmărit serialul

Românii sunt în continuare entuziasmați de glumele spumoase și situațiile amuzante din Las Fierbinți, care îi țin în fiecare marți și joi în fața ecranelor TV.

După cum ne-am obișnuit deja, episoadele noului sezon Las Fierbinți continuă să conducă detașat topul audiențelor, iar aseară, serialul a fost din nou lider absolut de audiență. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au urmărit aventurile personajelor din celebrul sat. 

Serialul a fost lider absolut de audiență aseară și a înregistrat, pe targetul comercial, o medie de 10.1 puncte de rating și 26.7% cotă de piață, pe segmentul comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.2 puncte de rating și 19.1% share. 

Fierbințenii își duc viața în ritmul care i-a consacrat și care binedispune milioane de telespectatori, de ani de zile. În episodul de aseară ne-am amuzat din nou alături de ei și am văzut că Aspirina este bolnavă și trebuie să stea izolată în casă. Gianina o ajută și îi face cumpărăturile, iar Aspirina încearcă să o convingă pe aceasta că alcoolul și țigările îi fac bine pentru că... așa a văzut la TV, la englezi. 

„Ai luat lichior? Păi se dă pe la tâmple, că face bine, a zis la televizor!”

Săptămâna viitoare, personajele din Las Fierbinți ne așteaptă cu alte situații și glume care ne fac să râdem cu gura până la urechi. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!




Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni