• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aseara, romanii s-au bucurat de comedie! Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public!

Aseara, romanii s-au bucurat de comedie! Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public!

Aseara, romanii s-au bucurat de comedie! Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public!

Joi seara, Celentano si Firicel au dat-o in bara cu o lucrare pe care au incercat sa o duca la bun sfarsit si, ca de obicei, nu au reusit. Cei doi l-au gasit vinovat pe primar pentru faptul ca au spart o conducta de apa in timpul lucrarilor si au distrus o bormasina, chiar daca acesta nu avea nicio legatura cu ceea ce aveau ei de facut. Aventurile fierbintenilor au fost urmarite de milioane de romani.

Aseara, serialul a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivel national, aventurile fierbintenilor au fost urmarite de aproape 1.9 milioane de telespectatori, iar in minutul de aur de la 21:26, peste 2.4 milioane de romani se bucurau de comedie. Las Fierbinti a inregistrat joi seara 10.8 puncte de rating si 36.9% pe segmentul de public comercial, format din persoane cu varsta curpinsa intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 5.2 puncte de rating si 17.7% share. 

Comedia continua si saptamana viitoare cu alte doua episoade Las Fierbinti in care Aspirina, Bobita, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje indragite de romani vor avea de infruntat alte situatii pline de umor.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni