Aseară, țara a ars-o pe comedie! Primul episod Las Fierbinți din sezonul 14 a fost lider de audiență!

12 Septembrie 2018, 13:18


	Aseară, țara a ars-o pe comedie! Primul episod Las Fierbinți din sezonul 14 a fost lider de audiență!
Autor: Cristina Stratulat

Aseară, Celentano s-a confruntat cu niște probleme existențiale și a ajuns la concluzia că nu este un bărbat adevărat pentru că încă nu l-a lovit criza bărbatului de 40 de ani, pe care o așteaptă de la 20. Primul episod Las Fierbinți din sezonul 14 a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Serialul a fost lider de audiență înregistrând 10 puncte de rating și 27.3% share pe segmentul de public comercial, format din public cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4 puncte de rating și 11% share. La nivel național, 2 milioane de telespectatori au urmărit primul episod din noul sezon Las Fierbinți, iar în minutul de aur de la ora 21:26, aproape 2.5 milioane de români încercau să afle de ce criza bărbatului de 40 de ani nu l-a afectat încă pe Celentano. 

Joi seara, de la 20:30, povestea crizei bărbatului de la 40 de ani va continua, iar Celentano va încerca să-și găsească leac pentru problema care-i macină existența și nu-l lasă nici măcar să muncească. 

Las Fierbinți - Țara o arde pe comedie în fiecare marți și joi, de la 20:30, la PRO TV.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO