Aventuri savuroase in ultimul episod Las Fierbinti al acestui sezon

Aventuri savuroase in ultimul episod Las Fierbinti al acestui sezon

Sezonul 9 Las Fierbinti ajunge la final. Joi seara, de la 20:30, aventurile savuroase vor atinge punctul culminant in momentul in care Celentano, Firicel si Dorel vor veghea la bunul mers al lucrurilor.

Iron Man, Batman si Spider Man vor avea grija ca lucrurile sa decurga intr-un ritm mai mult decat firesc, vor analiza grija consatenilor fata de mediu si nu vor ezita sa intinda o mana de ajutor celor nevoiasi. Cei trei super eroi sunt in fapt Dorel, Celentano si Firicel, angajati ai primariei pe postul de... ajutor social. Evident, Vasile ii va pune la treaba in folosul sau, nicidecum in cel al linistitei urbe.

Imediat dupa, de la 21:30, telespectatorii au bilete in liga comediei: Atletico Textila continua seara comediei 100% romanesti! Costelus, indragostit pana peste cap de Doina, poarta pe teren o bluza roz, cu inimioare si poza cuplului fericit, motiv pentru care Leonard si Adita vor incepe seria de glume pe seama lui. Antrenorul Traian si Popa Ilie vor purta o discutie serioasa in barul Pusei, insa nu despre strategii pentru viitoarele meciuri, ci despre...serialele la care ar trebui sa se uite!

Joi seara, la PRO TV razi romaneste! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni