Aventurile din Fierbinti, urmarite de milioane de telespectatori! ASTAZI, de la 21:30, un nou episod, la ProTV

Aventurile din Fierbinti, urmarite de milioane de telespectatori! ASTAZI, de la 21:30, un nou episod, la ProTV
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, audiente, ProTV,
Data: 30 Aprilie 2015

Dorinta Gianinei de a urma cursurile unei facultati, teama lui Giani de carte, precum si aventurile lui Celentano si Firicel au fost urmarite de peste 2.1 milioane de telespectatori la nivel national pe intreg intervalul de difuzare (21:28-22:32). In minutul de aur de la 21:48, peste 2.5 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 14.1 puncte de audienta si o cota de piata de 30.9%, urmatorul post clasat inregistrand 4.1 puncte de rating si 9.0% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului plin de umor o audienta medie de 10.4 puncte de rating si 19.8% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 6.0 puncte de rating si 11.5% cota de piata.

Si la nivel national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 11.5 puncte de rating si o cota de piata de 21.9%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 6.0 puncte de rating si 11.5% cota de piata.

Giani s-a panicat in momentul in care Bobita l-a informat despre intentiile Presedintelui in ceea ce priveste facultatea obligatorie. Cu frica de carte, acesta nu a vrut sa accepte ca va fi obligat sa se inscrie la Facultatea de Medicina. Giani va face in episodul din aceasta seara tot ce poate pentru a recapitula lectiile de romana si matematica. Tabla inmultirii nu reprezinta o proba de netrecut pentru acesta. Tot atunci, Bobita ii va prezenta lui Nicu Rata modalitatea prin care poate scapa de scoala obligatorie.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies